Lifestyle

Ζευγάρι δηλώνει ταπεινωμένο επειδή μόλις 16 από τους 80 καλεσμένους θα πάνε στον γάμο τους με θέμα rave πάρτι

Ζευγάρι δηλώνει ταπεινωμένο επειδή μόλις 16 από τους 80 καλεσμένους θα πάνε στον γάμο τους με θέμα rave πάρτι

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Οι προσκλήσεις στάλθηκαν πριν από έξι μήνες

Ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι αισθάνεται ταπεινωμένο αφού η συντριπτική πλειοψηφία των προσκεκλημένων τους αρνήθηκε να παραστεί στον επερχόμενο γάμο τους.

Στο Reddit, η ανώνυμη νύφη περιέγραψε λεπτομερώς πώς εκείνη και ο μέλλων σύζυγός της έκλεισαν μια τεράστια καλύβα σε μια απομακρυσμένη περιοχή και ότι θα παντρευτούν κάνοντας ένα γαμήλιο πάρτι με θέμα rave.

«Ξεκαθαρίσαμε στην πρόσκληση ότι η διαμονή θα ήταν δωρεάν και θα περιλάμβανε δύο νύχτες και ότι θα παρείχαμε όλα τα γεύματα και το αλκοόλ», έγραψε η νύφη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.

Πάνω από 80 προσκλήσεις στάλθηκαν πριν από έξι μήνες στους καλεσμένους τους, πολλοί από τους οποίους ζουν στην πόλη. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν πίσω όσο πλησίαζε η μέρα του γάμου.

«Είχαμε κάποιους ανθρώπους που μας έστειλαν μήνυμα και μας ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα έρθουν. Έτσι τώρα έχουμε μειωθεί στα περίπου 16 άτομα (κυρίως ζευγάρια) που θα είναι εκεί. Απομένουν ακόμα δύο εβδομάδες μέχρι να γίνει ο γάμος, οπότε είμαι σίγουρη ότι ο αριθμός αυτός θα μειωθεί κι άλλο» σημείωσε η μέλλουσα νύφη, η οποία είναι πλήρως απογοητευμένη με τους καλεσμένους της. Την ίδια ώρα ο σύντροφός της αισθάνεται ταπεινωμένος και αναθεωρεί τις φιλίες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments