Αθλητισμός

ΑΕΚ: Φίλαθλος αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας και τα δωρίζει σε άνεργους και φοιτητές

ΑΕΚ: Φίλαθλος αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας και τα δωρίζει σε άνεργους και φοιτητές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Φίλαθλος αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας και τα δωρίζει σε άνεργους και φοιτητές

Ανακοίνωση της ΚΑΕ

Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ από τη Μύκονο, ο οποίος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ, αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας και τα δωρίζει σε άνεργους και φοιτητές οπαδούς της ομάδας.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ποτών και ο οποίος είχε βοηθήσει την Ένωση εμπράκτως πριν τρία χρόνια, όταν υπήρχε η υγειονομική κρίση με τον κορονοϊό, με τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ να αναφέρει τα ακόλουθα.

«Πριν από 3 χρόνια, «εν μέσω» υγειονομικής κρίσης, ήταν η πρώτη φορά, που ένας συνοπαδός μας από τη Μύκονο, απέδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο την αδιανόητη αγάπη Διαρκείας για την ΑΕΚ της καρδιάς του και για την ένδοξη «Βασίλισσα».

Για ακόμη μία περίοδο, o «Ενωσίτης» επιχειρηματίας (από το χώρο του εμπορίου Ποτών) αγόρασε 60 εισιτήρια Διαρκείας, στο Τμήμα 6 της SUNEL Arena, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο «Ενωσίτης» επιχειρηματίας επιθυμεί (ξανά) να μη δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμό του, αλλά με την πράξη του δείχνει σταθερά το δρόμο.

Η ΑΕΚ Βetsson BC ευχαριστεί από καρδιάς τον φλογερό συνοπαδό μας για τη στήριξη.

Τις επόμενες ώρες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης των Διαρκείας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments