Πολιτική

Γκλέτσος: Θα φέρω επιστημονική μελέτη για την ορθότητα της εισαγωγής ιερόδουλων

Γκλέτσος: Θα φέρω επιστημονική μελέτη για την ορθότητα της εισαγωγής ιερόδουλων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Γκλέτσος: Θα φέρω επιστημονική μελέτη για την ορθότητα της εισαγωγής ιερόδουλων

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως εάν έρθουν σεξεργάτριες από χώρες καταγωγής των μεταναστών, θα μειωθεί η εγκληματικότητα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Απόστολος Γκλέτσος προγραμματίζει να παρουσιάσει επιστημονική μελέτη που θα επιβεβαιώνει την άποψή του σχετικά με την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, με στόχο την αποτροπή εγκληματικών συμπεριφορών στην Ελλάδα.

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, αν και παραδέχθηκε ότι «ίσως να μην έχει ειπωθεί σωστά». «Θα επανέλθω με μελέτη, με επιστημονική μελέτη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας ότι θα επιστρέψει με πιο τεκμηριωμένες προτάσεις.

Η πρόταση του κ. Γκλέτσου έχει προκαλέσει πάντως έντονες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, έχει αναφέρει ότι η εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες των μεταναστών θα μπορούσε να βοηθήσει τους τελευταίους να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες, αποφεύγοντας έτσι τις βίαιες συμπεριφορές. «Η τεστοστερόνη τους ανεβαίνει στο κεφάλι και καταφεύγουν στη βία», υποστήριξε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας πως: «Οι οίκοι αντοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν γυναίκες σεξεργάτριες από τα δικά τους μέρη (σ.σ. των μεταναστών), για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νεαροί μετανάστες περνούν σημαντικό χρονικό διάστημα χωρίς πρόσβαση σε σεξουαλικές υπηρεσίες, κάτι που, όπως ισχυρίζεται, οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις. «Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε γι’ αυτό το θέμα. Οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments