Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μαζική στήριξη με πάνω από 1.500 οπαδούς στο Μάλμε

Ολυμπιακός: Μαζική στήριξη με πάνω από 1.500 οπαδούς στο Μάλμε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Μαζική στήριξη με πάνω από 1.500 οπαδούς στο Μάλμε

Μπορεί το τελευταίο αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα να μην ήταν καλό, αυτό όμως δεν επηρεάζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα έχουν δυναμική παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου της Μάλμε την Πέμπτη (24/10)

Μπορεί το τελευταίο αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα να μην ήταν καλό, αυτό όμως δεν επηρεάζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα έχουν δυναμική παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου της Μάλμε την Πέμπτη (24/10).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Σουηδούς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League με στόχο να δώσουν συνέχεια στη νίκη τους επί της Μπράγκα και σε αυτή την προσπάθειά τους θα έχουν και την υποστήριξη των οπαδών τους.

Περισσότεροι από 1.500 φίλοι του Ολυμπιακού, λοιπόν, θα δώσουν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Μάλμε, με τον κύριο όγκο φυσικά να είναι από Ελλάδα αλλά θα υπάρχουν και Έλληνες φίλαθλοι από άλλες χώρες, αφού φρόντισαν να πάρουν εισιτήρια.

Έτσι, σε ακόμη ένα παιχνίδι φέτος, είτε εντός είτε εκτός έδρας, είτε για το ελληνικό πρωτάθλημα είτε για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments