Διεθνή

Νεκροί,τραυματίες & αναφορές για ομήρους στην Άγκυρα-Τρομοκρατικό χτύπημα στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία

Νεκροί,τραυματίες & αναφορές για ομήρους στην Άγκυρα-Τρομοκρατικό χτύπημα στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νεκροί,τραυματίες & αναφορές για ομήρους στην Άγκυρα-Τρομοκρατικό χτύπημα στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία

Σημειώθηκε έκρηξη και ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Άγκυρα

Μια «τρομοκρατική» επίθεση σημειώθηκε σήμερα στην Άγκυρα μπροστά στα κεντρικά γραφεία της Τουρκικής Αεροπορικής και Διαστημικής Βιομηχανίας TUSAS, αφήνοντας πίσω «νεκρούς και τραυματίες» ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τουρκικές αρχές έχουν σκοτώσει δύο από τους τρεις που μπήκαν στις εγκαταστάσεις.Σύμφωνα με το NTV, οι πυροβολισμοί «έπεφταν βροχή», ενώ κάποιοι από το προσωπικό του συγκροτήματος ενδέχεται να έχουν κρατηθεί όμηροι.

Σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει σε τουρκικά ΜΜΕ διακρίνεται η στιγμή που δύο ένοπλοι ένας άνδρας και μία γυναίκα ανοίγουν πυρ.

cnn-turk-1

Αναφορές για ομήρους

Το τηλεοπτικό δίκτυο Habertürk έκανε λόγο για «ομήρους», λέγοντας πως η επίθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μάλιστα, η τουρκική κυβέρνηση στέλνει ειδικές ομάδες στον χώρο, καθώς φωτογραφίες δείχνουν ότι παραμένουν οι όμηροι.

omiroi_tourkia

Δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση αυτή μέχρι στιγμής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments