Lifestyle

Γιάννης Αϊβάζης: Εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησαν για τα φλερτ στη Μαρία Κορινθίου

Γιάννης Αϊβάζης: Εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησαν για τα φλερτ στη Μαρία Κορινθίου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Γιάννης Αϊβάζης: Εκνευρίστηκε όταν τον ρώτησαν για τα φλερτ στη Μαρία Κορινθίου

Πώς απάντησε ο Γιάννης Αϊβάζης όταν κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσαν πριν από λίγους μήνες την απόφασή τους να χωρίσουν. Οι σχέσεις τους, όμως, παραμένουν άψογες κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι μοιράζονται φέτος τη θεατρική σκηνή στον «Τελευταίο χορό» της Τάνιας Χαροκόπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Aivazis (@yannisaivazis)

Πρόσφατα, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε ότι υπάρχουν ήδη άνδρες που τη φλερτάρουν. «Από την επόμενη ημέρα που είπαμε ότι χωρίσαμε με φλερτάρουν! Και ο Γιάννης και εγώ γνωρίζαμε ότι από τη στιγμή που θα μαθευτεί, αυτό θα συμβεί. Από τη μια είναι γλυκό, γιατί μέχρι τώρα σέβονταν το γεγονός ότι είμαι παντρεμένη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι σε μια φάση ζωής που εστιάζω σε άλλα πράγματα. Σε αυτά δεν βάζεις χρόνους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου στη Realnews.

O Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε τη συγκεκριμένη δήλωση, χωρίς όμως να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του on camera. «Νομίζω ότι η δουλειά σας μερικές φορές… ενώ θα έπρεπε να κάνετε έργο εσείς οι δημοσιογράφοι γράφετε ό,τι θέλετε. Αν είχατε παρακολουθήσει τι έχει δηλώσει ακριβώς η Μαρία δεν θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Star.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments