Lifestyle

Γιούλικα Σκαφιδά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση της υγείας της για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Γιούλικα Σκαφιδά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση της υγείας της για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1//Γιούλικα Σκαφιδά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση της υγείας της για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η απάντηση της Γιούλικας Σκαφιδά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 παραχώρησε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, επισημαίνοντας πως είναι ψευδή.

«Είχα κάνει μια ταινία μικρού μήκους που ήμουν κάτι σαν παρουσιάστρια. Παρουσίαζα τους ήρωες της καθημερινότητας που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι τίτλοι που επικράτησαν στο Internet ήταν ότι “Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλά για τη σκλήρυνση κατά πλάκας”. Αν κάποιος δεν πατούσε για να δει τι γράφει το κείμενο, έμενε με την εντύπωση ότι πάσχω από αυτή τη νόσο. Δεν ισχύει αυτό, δεν πάσχω» ανέφερε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Γιούλικα Σκαφιδά: Η παγίδα της πληροφόρησης μέσα από τα social media

Στη συνέχεια η Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε σε παλαιότερη περίπτωση κατά την οποία οι δηλώσεις της είχαν παρερμηνευτεί. «Όπως και το φοβερό ότι είχα πει πως δεν θέλουμε να γίνουμε γονείς. Όταν ήμουν έγκυος είχα πάει σε μια πρωινή εκπομπή και ήταν έξω μια κοπέλα με το μικρόφωνο και μου είπε “Εσείς είχατε πει ότι δεν θέλετε να γίνεται μητέρα, τι έγινε;”. Και σκέφτηκα τι μου λέει. Ήταν άκομψο. Το αντιμετώπισα παρόλα αυτά. Είναι αυτό που είπαμε εξαρχής. Ο κόσμος δεν κάνει κλικ για να δει τη συνέντευξη.

Σε αυτήν έλεγα ότι οι νέοι, πια, αν θέλουν θα κάνουν παιδιά και αν όχι δεν θα κάνουν, όπως και γάμο. Δεν είναι η μοίρα του καθενός να τα κάνει. Έλεγα ότι χαίρομαι που η νέα γενιά έχει απεγκλωβιστεί από αυτό. Είναι η παγίδα της πληροφόρησης μέσα από τα social media. Μένουμε μόνο στην επιφάνεια και όχι στην ουσία» εξήγησε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments