Πολιτική

Βολές Μαρινάκη κατά ΠΑΣΟΚ: Επέλεξε να επιστρέψει στο δρόμο της άρνησης, ακόμα και για ρυθμίσεις αυτονόητες

Βολές Μαρινάκη κατά ΠΑΣΟΚ: Επέλεξε να επιστρέψει στο δρόμο της άρνησης, ακόμα και για ρυθμίσεις αυτονόητες

Πηγή Φωτογραφίας: [372218] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΥΛΟ ΜΑΡIΝΑΚΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχετικά με τη χθεσινή ψηφοφορία για το Νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και την επιτάχυνση των προσλήψεων μέσω του ΑΣΕΠ, τονίζοντας ότι το κόμμα της αντιπολίτευσης επέλεξε να επιστρέψει στο «δρόμο της άρνησης, ακόμα και για ρυθμίσεις αυτονόητες παρά την αλλαγή σελίδας».

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: «Μάλλον, ο προσφάτως επανεκλεγείς κ. Ανδρουλάκης δεν θεωρεί χρήσιμη τη μείωση των προθεσμιών που θα κάνουν γρηγορότερες τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, την ταχύτητα στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών μέσω της διαλειτουργικότητας, την ενίσχυση με προσωπικό απομακρυσμένων, νησιωτικών και ορεινών περιοχών, την αυξημένη μοριοδότηση για τις περιοχές αυτές και την προτεραιοποίηση των συμπολιτών μας με αναπηρία».

«Μόνη μας ευχή, αυτό το πρώτο δείγμα της ανανεωμένης θητείας του κ. Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ να μην είναι προάγγελος μιας δεύτερης θητείας της οποίας ο τίτλος θα είναι «στο ίδιο έργο θεατές», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments