Πολιτική

Μητσοτάκης κατά Παππά: Δεν τον αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης [vid]

Μητσοτάκης κατά Παππά: Δεν τον αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [372808] ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η επίθεση στον Νίκο Παππά

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις φυσικές καταστροφές.

Η επίθεση στον Νίκο Παππά:

Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο με 13-0 στο ειδικό δικαστήριο. Προστατεύω το πολίτευμα, δεν θα χαιρετηθώ, θα χαριεντιστώ και συνδιαλλαγώ μαζί του. Όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρει αρχηγό και κομματισμό, θα είμαι εδώ να κάνουμε συζήτηση. Μην απορήσετε εάν αποχωρήσω, αυτή θα είναι η τακτική που θα ακολουθώ έως ότου ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέξει μόνιμο αρχηγό.

Δείτε live Νωρίτερα ο πρωθυπουργός απάντησε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση των πυρκαγιών και των φυσικών καταστροφών συνολικά λέγοντας πως «φέτος ήταν η δυσκολότερη περίοδος των τελευταίων 40 ετών».

Κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής προσπάθειας, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι ενώ «πέρσι ήταν μια πολύ κακή χρονιά με καμένα 1.754.000 στρέμματα, φέτος κάηκαν 440.000 στρέμματα, με μέσο όρο 20ετίας τα 500.000», προσθέτοντας ότι με το νέο δόγμα πρώτης προσβολής της πυρκαγιάς, «το 98% των συνολικά 9.101 πυρκαγιών αντιμετωπίστηκαν τα πρώτα λεπτά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments