Πολιτική

Παππάς: Ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ως κακομαθημένο παιδί-Είναι ασεβής, δειλός και ενοχικός

Παππάς: Ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ως κακομαθημένο παιδί-Είναι ασεβής, δειλός και ενοχικός

Πηγή Φωτογραφίας: [372808] ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σφοδρά πυρά από τον Νίκο Παππά με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε μετά τη δευτερολογία του πρωθυπουργού ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν άφησε αναπάντητη την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποχωρήσει από τη Βουλή, όταν ο ίδιος βρισκόταν στο βήμα, σημειώνοντας ότι δεν θα «συνδιαλλαγεί με έναν πολιτικό καταδικασμένο με 13-0 στο ειδικό δικαστήριο».

«Τα περί χαριεντισμών δεν απευθύνονται σε μένα» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, εννοώντας πως το «καρφί» του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε προφανώς αποδέκτη τον Αντώνη Σαμαρά και την περίφημη «χειραψία».

«Έχει ο ίδιος ιστορικό προσπαθειών ανάμιξης στα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ως κακομαθημένο παιδί», είπε επίσης ο Νίκος Παππάς.

Παππάς σε Μητσοτάκη: Είναι δειλός και ενοχικός, εφαρμόζει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, να μιλάμε για το νόμο Μητσοτάκη-Παππά

«Με τη σημερινή του στάση και με την διπλή απουσία του αποδεικνύει ότι είναι ασεβής προς τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, δειλός ότι δεν είναι στην αίθουσα να μας αντιμετωπίσει και ενοχικός γιατί εφαρμόζει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες ανελλιπώς από το 2019».

Να μιλάμε για το νόμο Μητσοτάκη-Παππά. Η σημερινή του κίνηση είναι στίγμα για την παράταξη της ΝΔ. Το ποιος θα εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο δεν είναι δική του δουλειά.

Στο ρόλο του αρχιερέα συγκάλυψης γύρω από τα Τέμπη, είστε ο υλοποιητής της συγκάλυψης. Έχετε όριο στο δούναι και λαβείν με την ακροδεξιά, κατεβαίνετε μαζί τους στα εμπορικά επιμελητήρια. Αν επανέλθει η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για τους Σπαρτιάτες, θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλουμε διευκρινίσεις για τα εθνικά θέματα, για το αν η συμφωνία με την ΑΟΖ για την Αίγυπτο είναι ολική ή μερική, θέλουμε να ξέρουμε τη θέση σας για το Κυπριακό, πού τα βρίσκετε τα παράθυρα ευκαιρίας όταν ο Ερντογάν μιλά από το βήμα της ΓΣ του ΟΗΕ για το ψευδοκράτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments