Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Βαριά ήττα για τους πράσινους [1-4]

Παναθηναϊκός – Τσέλσι: Βαριά ήττα για τους πράσινους [1-4]

Πηγή Φωτογραφίας: [372854] CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΤΣΕΛΣΙ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει την υπέρβαση

Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Τσέλσι αλλά τελικά γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς νίκη, έχοντας μόλις ένα βαθμό, μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές της League Phase του Europa Conference League.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και αυτό θα μπορούσε να αποτυπώνεται και στο σκορ, αφού στο 2′ είχαν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Γεντβάι μετά την εκτέλεση φάουλ του Μλαντένοβιτς αλλά ο Γιόργκενσεν κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 22′ ο Γεντβάι άφησε την άμυνα για να ανέβει στο κέντρο, έχασε τη μπάλα και οι Λονδρέζοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, με τον Μούντρικ να κάνει το γύρισμα από αριστερά και τον Φέλιξ να πλασάρει από κοντά για το 0-1.

Εξέλιξη που επηρέασε ψυχολογικά τους «πράσινους» με συνέπεια να κοπεί η ορμή τους και στο 28′ χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Ντραγκόφσκι σε δυνατό σουτ του Φερνάντες για να μη γίνει το 0-2.

Ένα γκολ που… τελείωσε ψυχολογικά τους «πράσινους», οι οποίοι λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 55′ δέχθηκαν και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με σουτ του Φέλιξ που κόντραρε και στον Μαξίμοβιτς (0-3).

Τα πάντα είχαν, πλέον, κριθεί, με το σκορ να γίνεται ακόμη πιο βαρύ αμέσως μετά, στο 59′, με το 0-4 από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ενκουνκού μετά το χέρι του Μαντσίνι σε σουτ του Φέλιξ…

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς (60′ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μαντσίνι (60′ Τετέ), Ουναΐ (80′ Μπακασέτας), Πελίστρι (71′ Τζούριτσιτς), Γερεμέγεφ (71′ Σπόραρ).

Τσέλσι: Γιόργκενσεν, Ρενάτο, Μπαντιασίλ, Ντισασί, Κουκουρέγια, Φερνάντες (71′ Καζαντέι), Ζοάο Φέλιξ, Ντούσμπερι Χολ (77′ Τσικουεμέκα), Ενκουνκού (62′ Τζορτζ), Μούντρικ, Νέτο (62′ Γκίου).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments