Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις ο δικέφαλος [2-2]

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις ο δικέφαλος [2-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [372853] EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Τσέχοι

Ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω με 0-2 μέχρι το 84ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι θα γνώριζε την τρίτη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες στη League Phase του Europa League, στο τέλος όμως με γκολ των Τισουντάλι και Μπάμπα πήρε βαθμό με το 2-2 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, η οποία νωρίτερα είχε μείνει με 10 παίκτες.

Ο δικέφαλος του βορρά ήταν φανερό ότι δεν πατούσε καθόλου καλά και αυτό φάνηκε και στη συνέχεια αφού δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά και να γίνει απειλητικός, με τη Βικτόρια Πλζεν, έτσι, να νιώθει άνετα και στο 31′ να ανοίγει το σκορ με την κοντινή προσπάθεια του Χάβελ, αφού το VAR έδειξε αυτή τη φορά ότι δεν υπήρχε οφσάιντ (0-1).

Η ομάδα του Λουτσέσκου, επομένως, βρέθηκε να κυνηγάει και στο 39′ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα καθώς ο Βίντρα έγραψε το 0-2 σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι σε σουτ του Αντού.

Το σκορ ήταν πλέον 1-2, η Τούμπα είχε πάρει φωτιά και ο ΠΑΟΚ πίεζε για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 93′: Σέντρα του Ζίβκοβιτς, κεφαλιά-πάσα του Καμαρά και ο Μπάμπα με νέα κεφαλιά από κοντά έγραψε το 2-2 και χάρισε στην ομάδα του τον πρώτο της βαθμό στο φετινό Europa League.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (66′ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Γιόνι (76′ Τσάλοφ), Καμαρά, Μπακαγιόκο (59′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (66′ Ντεσπόντοφ), Μπράντον (66′ Τισουντάλι).

Βικτόρια Πλζεν: Γεντλίτσκα, Ντουέ, Μάρκοβιτς, Γεμέλκα, Χάβελ, Σόικα, Κάλβαχ, Καντού, Βίντρα (61′ Γίρκα), Σουλτς, Αντού (73′ Χάιντα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments