Ελλάδα

Αμαλιάδα: ”Τώρα θυμήθηκε η Κατερίνα να με κατηγορεί και όχι όταν πέθανε το μωρό;”, λέει η Ειρήνη

Αμαλιάδα: ”Τώρα θυμήθηκε η Κατερίνα να με κατηγορεί και όχι όταν πέθανε το μωρό;”, λέει η Ειρήνη

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Αμαλιάδα: ''Τώρα θυμήθηκε η Κατερίνα να με κατηγορεί και όχι όταν πέθανε το μωρό;'', λέει η Ειρήνη

''Έπρεπε να παρατήσω το παιδί της, να μην ασχοληθώ καν'', είπε, φανερώς εκνευρισμένη, η 24χρονη από την Αμαλιάδα

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση των πέντε βρεφών που άφησαν την «τελευταία τους πνοή» ξαφνικά στο κοντινό περιβάλλον της 24χρονης Ειρήνη Μ., στην Αμαλιάδα.

«Πέρυσι, η Κατερίνα, η κουμπάρα μου, με υποστήριζε. Φέτος τι έχει πάθει; Τώρα θυμήθηκε ότι έχασε παιδί. Γιατί βγαίνει στα κανάλια τώρα και με κατηγορεί; Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν μια χαρά, μαζί μιλούσαμε. Πού φαίνεται ότι εγώ έκανα κακό στο δικό της παιδί; Όταν βγαίνεις και μιλάς, πρέπει να έχεις και αποδείξεις. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει», είπε, μεταξύ άλλων, η 24χρονη, μιλώντας σήμερα, Πέμπτη, στο Open, αναφερόμενη στη μητέρα που έχασε το παιδί της τον περασμένο Αύγουστο, στην Αμαλιάδα.

«Στις 17 Οκτωβρίου είχα τον χρόνο της κόρης μου και μιλούσαμε. Γιατί δεν απαντά τώρα; Έπρεπε να παρατήσω το παιδί της, να μην ασχοληθώ καν», είπε ακόμη, φανερώς εκνευρισμένη.

Αμαλιάδα: ”Οι περισσότεροι είπαν πως το κάνει από τύψεις”, λέει η Κατερίνα

Σημειώνεται πως νωρίτερα, η Κατερίνα, η γυναίκα το βρέφος της οποίας πέθανε στα χέρια της 24χρονης Ειρήνης, αποκάλυψε πως δέχεται διαρκώς τηλεφωνήματα από την νεαρή γυναίκα.

«Με έχει πάρει τηλέφωνο και με ρωτάει γιατί την κατηγορώ συνέχεια. Με πήρε πάλι τηλέφωνο σήμερα, και της είπα να κλείσει γιατί έχω δουλειά» λέει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments