Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θωρακίζει στρατιωτικά την Ελλάδα [vid,pics]

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θωρακίζει στρατιωτικά την Ελλάδα [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)//[371089] --Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θωρακίζει στρατιωτικά την Ελλάδα [vid]

Καμιά υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα

«Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη Βουλή έκανε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης», υπογράμμισε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς, ειδικότερα, για τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στους Νίκο Παππά και Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το πολιτικό πλαίσιο στον Νίκο Ανδρουλάκη και ταυτόχρονα, έθεσε το διακύβευμα σε σχέση με τον Νίκο Παππά, η θέση του οποίου είναι ουσιαστικά στον «αέρα».

«Από εκεί και πέρα δεν σχολιάζω ποτέ δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει εσωκομματικό πρόβλημα. Καλέστε τον Σαμαρά να σας απαντήσει για όσα έγιναν χθες. Προτιμώ να μιλώ πολιτικά, δε σχολιάζω κύκλους, όπως αυτοί που εμφανίστηκαν χθες. Δεδομένος είναι ο σεβασμός μου για το πρόσωπο του κυρίου Σαμαρά. .Δεν κάνω υποδείξεις στον Σαμαρά γιατί θα ήταν δείγμα αλαζονείας και αμετροέπειας εκ μέρους μου. Και θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει ζήτημα υποχώρησης στα εθνικά μας θέματα. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα υποχώρησης στην εθνική κυριαρχία μας. Η κυβέρνηση προσπαθεί για ηρεμία, γιατί αυτό σημαίνει καλύτερος τουρισμός, καλύτερες εμπορικές σχέσεις και καλύτερη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Το εθνικό συμφέρον εξυπηρετείται από την ηρεμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει δύο πράγματα: επενδύσει στην ηρεμία και ενισχύει στρατιωτικά την Ελλάδα με σύγχρονο οπλισμό (Rafale, Belhara κλπ). Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να εκχωρήσει δικαιώματα στην εθνική κυριαρχία της».

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Επειδή διαβάζω διάφορα σε μερικά site, δεν υπάρχει καμία μειοδοσία Μητσοτάκη. Σε αυτά τα ζητήματα, και σε ό,τι με αφορά, θέτω μια κόκκινη γραμμή. Για μένα η απόλυτη κόκκινη γραμμή στην πολιτική είναι η αμφισβήτηση του πατριωτισμού του άλλου και του πολιτικού αντιπάλου. Για παράδειγμα, δεν αμφισβήτησα ποτέ τον πατριωτισμό του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που υπογραφόταν η συμφωνία των Πρεσπών», κατέληξε ο υπουργός Υγείας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments