Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκλονιστική η αναφορά του Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό [vid,pics]

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκλονιστική η αναφορά του Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκλονιστική η αναφορά του Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό [vid,pics]

Αποκαλυπτική η ομιλία Χαρίτση για την ορθότητα της μεταναστευτικής μας πολιτικής

«Λαθρομετανάστες κινούνται προς την Ελλάδα, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκης απωθεί αποτελεσματικά τις ροές», σύμφωνα με σημερινή παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

Συγκεκριμένα, κληθείς να τοποθετηθεί για το μεταναστευτικό και την αντιμετώπισή του από την κυβέρνηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήρε την πρωθυπουργική πολιτική, λέγοντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χθες μια συγκλονιστική αναφορά στο μεταναστευτικό. Αξίζει τον κόπο όλοι αυτοί που κατηγορούν όλη τη μέρα τη Νέα Δημοκρατία για το μεταναστευτικό να δουν τι είπε χθες στη Βουλή ο Μητσοτάκης. Να δουν την ομιλία του κυρίου Χαρίτση, ο οποίος διάβαζε τις εκθέσεις των διαφόρων διεθνιστικών ανθρωπιστικών οργανώσεων πόσο κατηγορούν την Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πόσο αυστηρά φυλάει τα σύνορα. Δείτε την ομιλία του Αλέξη Χαρίτση, που διαβάζει μια έκθεση διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων, οι οποίες βρίζουν τον Μητσοτάκη για το πόσο σκληρά φυλάει τα εθνικά σύνορα και για το τι κάνει η Ελλάδα για να σταματήσει τις ροές. Στη Ρόδο έχουμε ανθρώπους, που πήγαν πολλοί μαζί ταυτόχρονα. Η Ρόδος επέλεξε να μην έχει δομή. Αφού δεν έχουν δομή, τους μεταφέρουν στη Λέρο».

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας: «Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έρχονται λαθρομετανάστες. Οι λαθρομετανάστες έρχονται, αλλά το ερώτημα είναι εάν η Ελλάδα του Μητσοτάκη προσπαθεί να το ανακόψει και να το εμποδίσει ή το καλοδέχεται; «Προσπαθεί», είναι η απάντηση. Δεν μπορεί να ισχύει, λοιπόν, και το ότι ο Μητσοτάκης δεν ακολουθεί μια σφιχτή μεταναστευτική πολιτική και το ότι κατηγορείται από αριστερίστικες οργανώσεις για τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό», ολοκλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments