Ελλάδα

Αγ. Ανάργυροι: Χειρουργήθηκε η 14χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση σοβά

Αγ. Ανάργυροι: Χειρουργήθηκε η 14χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση σοβά

Πηγή Φωτογραφίας: Youtube ΕΡΤ.Α.Ε.

Με αιμάτωμα στον εγκέφαλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το 14χρονο κορίτσι, όπου και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται η 14χρονη, την οποία καταπλάκωσε σοβάς από μπαλκόνι το μεσημέρι της Πέμπτης 24/10 στους Αγίους Αναργύρους.

Η 14χρονη, με καταγωγή από την Κρήτη, περίμενε το λεωφορείο επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στους Αγίους Αναργύρους, όταν της έπεσε στο κεφάλι σοβάς που ξεκόλλησε από μπαλκόνι σπιτιού.

Όλα έγιναν όταν η 14χρονη κοιτούσε το ωράριο για τα λεωφορεία, καθώς μαζί με την μητέρα της περίμεναν την αστική συγκοινωνία ώστε να μεταβούν σε νοσοκομείο προκειμένου η 14χρονη να κάνει μία επανεξέταση στο χέρι της, που είχε χτυπήσει σε αγώνα βόλεϊ.

Σοκαρισμένη η μητέρα της, άρχισε να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια, βλέποντας την κόρη της αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε μέσα στο ΕΚΑΒ κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Με αιμάτωμα στον εγκέφαλο η 14χρονη

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην υγεία της ανήλικης, στο νοσοκομείο κατά τον πρώτο απεικονιστικό έλεγχο εντοπίστηκε επισκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο της.

Έτσι κρίθηκε αναγκαίο η 14χρονη να μπει στο χειρουργείο, για να αντιμετωπιστεί η κάκωση, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται επιτυχώς.

«Η κατάσταση της είναι σταθερή. Έχει αρχίσει να συνέρχεται. Εγώ ψυχολογικά είμαι χάλια. Μόνο να ξυπνήσει, να μιλήσει, να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον» δήλωσε η μητέρα της ανήλικης.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων τοποθέτησε πλέγμα γύρω από το σημείο που έπεσε η τσιμεντογωνία, ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλοι πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments