Ελλάδα

Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Πώς “έφυγαν” από το ταμείο της τρία εκατ. ευρώ

Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Πώς “έφυγαν” από το ταμείο της τρία εκατ. ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Πώς "έφυγαν" από το ταμείο της τρία εκατ. ευρώ

Ένας ιερέας από τη Σύρο και ένας από την Κρήτη εμπλέκονται στο σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία Ελλάδος όπου φέρεται να διακινήθηκε παρανόμως το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, το οποίο κατέληξε σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων

Με μεγάλη προσοχή και ανησυχία παρακολουθεί ολόκληρη η Ελλάδα το σκάνδαλο που έχει έρθει στη δημοσιότητα και αφορά την Καθολική Εκκλησία Ελλάδος, μετά την αποκάλυψη σκανδάλου μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ιερέας από τη Σύρο και ένας από την Κρήτη εμπλέκονται στην υπόθεση στην οποία φέρεται να διακινήθηκε παρανόμως το ποσό των 3 εκατ. ευρώ το οποίο κατέληξε σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων. Οι πέντε επιχειρηματίες φέρεται να ξέπλεναν τα χρήματα.

Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί για εκβίαση Ορθόδοξου μητροπολίτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκεται και μια γυναίκα υπάλληλος νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με το tempo24, που επικαλείται το Mega, με τα χρήματα της Καθολικής Εκκλησίας φέρεται να ξεπληρώθηκαν χρέη επιχειρηματία σε στοιχήματα. Τα χρέη φέρεται να καλύφθηκαν με τέσσερα εμβάσματα που άγγιζαν τα 15.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments