Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: 100 προσλήψεις νοσηλευτών στο Αττικόν μέχρι το τέλος του έτους [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης: 100 προσλήψεις νοσηλευτών στο Αττικόν μέχρι το τέλος του έτους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [372857] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Υποκριτικό το ενδιαφέρον του ΚΚΕ για το νοσηλευτικό προσωπικό

«Κάνουμε συνεχείς προκηρύξεις για την πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Αττικόν», ανέφερε, ανάμεσα στα άλλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε επίκαιρη κοινοβουλευτική ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕ Παρασκευής Δάγκα με θέμα «Για τις ελλείψεις στο νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν», ο υπουργός Υγείας είπε πως «βεβαίως υπάρχουν κενά όσον αφορά το μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Αττικόν. Όμως, έχουμε κάνει συνεχείς προκηρύξεις για την πρόσληψη μονίμου νοσηλευτικού προσωπικού. Είναι αλήθεια ότι μαζεύτηκαν πολλές προκηρύξεις, γιατί η διαδικασία της πρόσληψης μέσω του ΑΣΕΠ ήταν πολύ αργή, ήταν χρονοβόρα. Για αυτόν τον λόγο, κάναμε πιο ταχεία την πρόσληψη, αλλά το ΚΚΕ καταψήφισε τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Άρα, η στάση του ΚΚΕ είναι υποκριτική, το ενδιαφέρον του ΚΚΕ είναι υποκριτικό. Αν λυθεί το πρόβλημα, το ΚΚΕ θα χάσει την πολιτική του ύπαρξη. Μέχρι το τέλος του έτους, θα προσλάβουμε 100 νοσηλευτές για το νοσοκομείο Αττικόν».

«Απολαμβάνω τη διαλογική συζήτηση με το ΚΚΕ», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Η βουλευτής του ΚΚΕ υποστηρίζει ότι η ΝΔ είναι εχθρική προς τον λαό, ότι το αστικό καθεστώς είναι εχθρικό προς το λαό. Μα αν η Νέα Δημοκρατία είναι εχθρική προς το λαό, γιατί ο λαός την ψηφίζει; Ως προς τις μαστογραφίες, η γυναίκα ενδιαφέρεται για το αν θα σωθεί ζωή της. Την ενδιαφέρει να σώσει τη ζωή της και εμείς της δίνουμε αυτή τη δυνατότητα. Το πρόγραμμα για τις μαστογραφίες δεν χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό, όπως λέει το ΚΚΕ, αλλά από την Ε.Ε. Και ως προς τα ωφελούμενα ρεπό, μοιράζονται ήδη τα ρεπό των τελευταίων δυόμιση ετών και αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην παγκόσμια πανδημική κρίση. Και σε ό,τι αφορά τα ράντζα στο Αττικόν, αυτά οφείλονται στην πολύ καλή φήμη που έχει το Νοσοκομείο. Το Αττικόν έχει ράντζα γιατί πολλοί άνθρωποι να πάνε σε αυτό, όχι σε κάποιο άλλο γειτονικό νοσοκομείο. Το 50% των ασθενών που πάνε στο Αττικόν είναι περιπατητικοί, δεν μεταφέρθηκαν σε αυτό μέσω του ΕΚΑΒ».

«Κλείνοντας, όσον αφορά τους δύο πρώην προστατευόμενους μάρτυρες, θέλω να δηλώσω ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον τους, αλλά και εναντίον αυτών οι οποίοι τους έβαλαν να κινηθούν εναντίον μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments