Πολιτική

Κεραμέως: Οι δύο όροι για την αύξηση του κατώτατου μισθού – Πώς θα συνδεθεί με την ανάπτυξη

Κεραμέως: Οι δύο όροι για την αύξηση του κατώτατου μισθού – Πώς θα συνδεθεί με την ανάπτυξη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κεραμέως: Οι δύο όροι για την αύξηση του κατώτατου μισθού - Πώς θα συνδεθεί με την ανάπτυξη

Στην τηλεόραση του Mega βρέθηκε η Νίκη Κεραμέως το μεσημέρι της Παρασκευής - Η υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στους μισθούς και τις συντάξεις

Η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην τηλεόραση του Mega για τα θέματα της καθημερινότητας.

«Η νέα οδηγία λέει ότι πρέπει να ενισχύσετε τον κατώτατο βαθμό, εμείς θα φέρουμε ένα νομοθέτημα που θα φέρει αλλαγές. Μετά το 2027 ο κατώτατος μισθός δεν θα μπορεί να μειώνεται με νόμο. Όσο ανεβαίνουν οι τιμές τόσο θα ανεβαίνει ο κατώτατος μισθός», ανέφερε αρχικά η υπουργός.

Κεραμέως – Συντάξεις: Έρχεται διόρθωση για τις στρεβλώσεις στην εισφορά αλληλεγγύης

«Αυτό το έτος θα έχουμε νέα αύξηση στις συντάξεις», είπε μεταξύ άλλων η υπουργός με προσδιορισμό από 1 Ιανουαρίου 2025. Ωστόσο διευκρίνισε πως οι στρεβλώσεις οι οποίες δημιουργούνται για αρκετούς συνταξιούχους που με τη νέα αύξηση θα δουν μείωση στα εισοδήματα τους καθώς επηρεάζονται από τον «κόφτη» της εισφοράς αλληλεγγύης, θα διορθωθούν με νέα νομοθετική ρύθμιση η οποία είναι στα σκαριά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments