Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Καταγγελία στη Euroleague για τις σημαίες του ψευδοκράτους στο γήπεδο της Φενέρ

Παναθηναϊκός: Καταγγελία στη Euroleague για τις σημαίες του ψευδοκράτους στο γήπεδο της Φενέρ

Πηγή Φωτογραφίας: [372872] EUROLEAGUE 2024-2025 / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ//EUROKINISSI

Αντέδρασαν στην πρόκληση των Τούρκων οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και παράλληλα προχώρησε σε καταγγελία στη Euroleague για τις σημαίες του ψευδοκράτους που υπήρχαν στο γήπεδο και συγκεκριμένα πίσω από τον πάγκο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Οι «πράσινοι» πήγαν στην Κωνσταντινούπολη για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με δεδομένες και τις απουσίες τους, αλλά έκαναν αυτό που έπρεπε, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη. Το αθλητικό κομμάτι, όμως, δεν ήταν το μοναδικό που απασχόλησε τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρόσεξαν από την πρώτη στιγμή τις σημαίες του ψευδοκράτους που υπήρχαν πίσω από τον πάγκο της ομάδας και θεώρησαν, όπως είναι λογικό, μεγάλη πρόκληση το γεγονός, οπότε προχώρησαν σε καταγγελία στη Euroleague πριν καν αρχίσει ο αγώνας.

Η πράσινη ΚΑΕ ενημέρωσε και τις ελληνικές Αρχές για το γεγονός και την καταγγελία, με τη Φενέρ να δείχνει γενικά μια προσπάθεια να δώσει… εθνικό χαρακτήρα στο παιχνίδι, αφού η διοίκηση είχε φροντίσει ώστε να υπάρχει μια σημαία της Τουρκίας σε κάθε κάθισμα στις εξέδρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments