Πολιτική

Ο Κασσελάκης θα μιλήσει το Σάββατο live σε space στην πλατφόρμα του X

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. Το θέμα μπορεί να αναπαραχθεί σε άλλα ηλεκτρονικά και μη μέσα μόνο υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης σαφούς αναφοράς του pagenews.gr ως πηγής της συγκεκριμένης είδησης.
Ο Κασσελάκης θα μιλήσει το Σάββατο live σε space στην πλατφόρμα του X

Πηγή Φωτογραφίας: [372451] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ζωντανά στο X θα μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης το Σάββατο, σύμφωνα με αναρτήσεις υποστηρικτών του

Ομιλία live θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, δημοκρατικά και αδιαμεσολάβητα, όπως άλλωστε προτιμά, μέσω της πλατφόρμας του Χ, πρώην Twitter. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν διάφοροι λογαριασμοί στα social media που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, το γνωστό «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ, «Πεν Νταλαούρα», έγραψε:

«Αύριο Σάββατο 26/10/24 στις 22:00, ο Πρόεδρος Στέφανος

Κασσελάκης θα μιλήσει στο Space του Χ “Ο Δικός μας ΣΥΡΙΖΑ”. Ο ηγέτης μας δίνει φωνή σε όλους κ συνομιλεί μαζί μας δημοκρατικά κ αδιαμεσολάβητα».

Η ομιλία του θα γίνει μέσω space. Τα spaces στο X είναι χώροι συζήτησης που μπορούν να δημιουργηθούν στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Αυτοί οι χώροι επιτρέπουν στους χρήστες να συμμετέχουν σε ζωντανές συνομιλίες ή συζητήσεις μέσω ήχου.

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει έναν χώρο και να προσκαλέσει άλλους να συμμετάσχουν.

Μπορεί να είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του δημιουργού, οι χώροι μπορεί να είναι ανοιχτοί σε όλους ή μόνο σε προσκεκλημένους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments