Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αδιανόητο! Το αρνητικό φετινό ρεκόρ της Ένωσης με το σκοράρισμα

ΑΕΚ: Αδιανόητο! Το αρνητικό φετινό ρεκόρ της Ένωσης με το σκοράρισμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Αδιανόητο! Το αρνητικό φετινό ρεκόρ της Ένωσης με το σκοράρισμα

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έχουν καταφέρει οι παίκτες της ΑΕΚ

Το βλέπεις με τα μάτια σου και δεν το πιστεύεις. Το διαβάζεις και στα νούμερα και είναι να τρελαίνεσαι… Η ΑΕΚ έχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ με τους παίκτες της να μην μπορούν να βρουν εστία τη φετινή σεζόν ως τώρα! Σε τέσσερα παιχνίδια η ΑΕΚ έχει γκελάρει μέχρι τώρα και σε αυτά και φάσεις έφτιαξε και στιγμές είχε.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ 1-1

Η πρώτη γκέλα της ΑΕΚ, 1-1 με τη Λαμία στη Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τα στατιστικά της Λίγκας η Ενωση σε αυτό το ματς έκανε 28 τελικές! Απ’ αυτές πέτυχε ένα γκολ, ο αντίπαλος απέκρουσε 4 φορές, ενώ η ΑΕΚ είχε και ένα δοκάρι στο τέλος! Η Λαμία βρήκε γκολ στις 3 τελικές της! Η ΑΕΚ επίσης κέρδισε 13 κόρνερ που δεν εκμεταλλεύτηκε.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ 0-0

Η ΑΕΚ αφήνει δυο βαθμούς στη Λεωφόρο χωρίς να βρει γκολ. Έκανε 18 τελικές εκείνο το βράδυ κόντρα στην Καλλιθέα η ομάδα, με τον αντίπαλο να πραγματοποιεί 6 αποκρούσεις. Αρκετές τελικές είχε και η γηπεδούχος ομάδα (11) χωρίς να βρει κι αυτή δίχτυα. Και σε αυτό το ματς η ΑΕΚ είχε 13 κόρνερ υπέρ της!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 1-0

Η πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ήρθε στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να κερδίζει 1-0. Δεν στεκόμαστε στο καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Περέιρα. Πάμε στα αγωνιστικά. Η ΑΕΚ πάλι έκανε 18 τελικές με τον αντίπαλο να έχει 3 αποκρούσεις μόλις (τα υπόλοιπα σουτ δηλαδή έφυγαν άουτ). Λίγα κόρνερ κέρδισε η ΑΕΚ σε αυτό το ματς, συνολικά 4.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ– ΑΕΚ 1-0

Και πάμε και στο χθεσινό παιχνίδι στις Σέρρες. Ούτε εδώ στεκόμαστε στα (τουλάχιστον) δυο πέναλτι που δεν της δόθηκαν. Πάμε στα αγωνιστικά μόνο. Η ΑΕΚ έκανε 27 τελικές και δεν βρήκε πάλι γκολ, «πετώντας» και 11 υπέρ της κόρνερ! Από τις 27 τελικές μόνο τις 4 χρειάστηκε να επέμβει ο αντίπαλος τερματοφύλακας! Όσο για τον Πανσερραϊκό; Δυο τελικές σε όλο το παιχνίδι είχε! Το γκολ και το δοκάρι!

Από τα παραπάνω, αλλά και γενικά η ΑΕΚ είναι σαφές ότι έχει πρόβλημα στο γκολ σύμφωνα με το aek365.org

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments