Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ποιοι έμειναν και από τις δύο ομάδες εκτός 12αδας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ποιοι έμειναν και από τις δύο ομάδες εκτός 12αδας

Πηγή Φωτογραφίας: [372185] SUPER CUP 2024/ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Θα απουσιάσουν από το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ

Το απόγευμα της Κυριακής (27/10) στις 20:15 το φαληρικό στάδιο θα ανοίξει τις… πύλες του για το πρώτο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR στη φετινή Greek Basketball League, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, έγιναν γνωστές οι 12άδες των δύο «αιωνίων», έπειτα από τις αποφάσεις των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εργκίν Αταμάν αναφορικά με την τελική 6άδα ξένων στο ντέρμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους Πρωταθλητές Ευρώπης χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και «κόπηκε» από την αποστολή.

Παράλληλα, εκτός είναι οι Κίναν Έβανς και Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον πρώτο να αναρρώνει από τραυματισμό και τον δεύτερο να μην είναι δηλωμένος στο «ελληνικό» ρόστερ. Συγκεκριμένα, στην εξάδα των ξένων είναι οι: Λούκα ΒιλντόσαΕβάν ΦουρνιέΆλεκ ΠίτερςΜουστάφα ΦαλΝίκολα ΜιλουτίνοβΜόουζες Ράιτ.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αλλαγή, το Σάββατο (26/10) με τον Τσεντί Οσμάν να παίρνει τη θέση του Μάριους Γκριγκόνις στην λίστα των ξένων των «πράσινων».

Την Κυριακή (27/10) ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να «κόψει» από την τελική εξάδα τον Ομέρ Γιούρτσεβεν και πηγαίνει στο «5» με τον Ματίας Λεσόρ, τον Κώστα Αντετοκούνμπο και όποτε χρειαστεί και τον Ντίνο Μήτογλου. Εκτός ομάδας παραμένει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με την γαστρεντερίτιτδα.

Oι έξι ξένοι που θα συμπεριληφθούν στην 12αδα του Παναθηναϊκού AKTOR θα είναι οι εξής: Τζέριαν ΓκραντΚέντρικ ΝανΛορέντζο ΜπράουνΤσεντί ΟσμάνΧουάντσο ΕρνανγκόμεθΜατίας Λεσόρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments