Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των “αιωνίων”

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των “αιωνίων”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε το ντέρμπι των "αιωνίων"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, στο ματς που δεσπόζει στο πρόγραμμα της ημέρας

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το δεύτερο φετινό “αιώνιο” ντέρμπι – μετά τον τελικό του Stoiximan Super Cup – θα διεξαχθεί απόψε (26/10), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τον Κίναν Έβανς (αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στο 2025) και τον Σακίλ ΜακΚίσικ (δεν είναι δηλωμένος στην Stoiximan GBL), ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Σε περίπτωση που ο Αμερικανός αποφασιστεί να μην συμπεριληφθεί στην 12αδα, τότε ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει στην διάθεσή του στην εξής εξάδα ξένων: Λούκα Βιλντόσα, Εβαν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Μόουζες Ράιτ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουστάφα Φαλ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR από την πλευρά του δεν θα έχει τον Μάριους Γκριγκόνις (βγήκε εκτός λίστας στην Stoiximan GBL για χάρη του Τσεντί Οσμάν) και τον τραυματία Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Εργκίν Αταμάν από την πλευρά του πρέπει να αποφασίσει με ποια εξάδα ξένων θα παραταχθεί στο ντέρμπι, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κόψει έναν εκ των Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Λορέντζο Μπράουν, Τσέντι Οσμάν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ομέρ Γιούρτσεβεν ή Ματίας Λεσόρ.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Προμηθέας υποδέχεται την Καρδίτσα (17:15, ΕΡΤ3).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments