Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Μεγάλη νίκη για τους Κρητικούς [1-2]

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Μεγάλη νίκη για τους Κρητικούς [1-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [372930] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 35ο λεπτό και έδειχνε έτοιμος να πάρει τη νίκη που θα τον άφηνε μόνο στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο 77′ και στο 79′ όμως δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε με 1-2 από τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 35ο λεπτό και έδειχνε έτοιμος να πάρει τη νίκη που θα τον άφηνε μόνο στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο 77′ και στο 79′ όμως δέχθηκε δύο γκολ και ηττήθηκε με 1-2 από τον ΟΦΗ, με συνέπεια να είναι πλέον 2ος, στο -1 από τον Άρη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε τελικά το γκολ από στημένη φάση. Συγκεκριμένα, ο Ντεσπόντοφ από μεγάλη απόσταση εκτέλεσε απευθείας το φάουλ κι έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Χριστογεώργου, για το 1-0 στο 35’.

Ο αγώνας απέκτησε «τρελό» ρυθμό με τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 38’, καθώς το σουτ του Γιούνγκ κατέληξε πάνω στον Κόλεϊ. Στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ είχε ορισμένες καλές στιγμές για να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, πλήρωσε την οπισθοχώρηση του, καθώς δέχθηκε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών, έχοντας πρωταγωνιστή τον Σαλσίδο. Ο Ιταλός επιθετικός έκανε τρομερή κίνηση από δεξιά κι ο Φούντας από κοντά έκανε το 1-1 στο 77’, ενώ στο 79’ πήρε το… ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από την ασταθή απόκρουση του Κοτάρσκι.

Στις καθυστερήσεις, ο Λόβρεν πήρε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Χριστογεώργος μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, ενώ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οζντόεφ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments