Ελλάδα

Αμαλιάδα: «Εάν ο εντολέας έχει αποκρύψει πράγματα»-Τι απαντά η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου

Αμαλιάδα: «Εάν ο εντολέας έχει αποκρύψει πράγματα»-Τι απαντά η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Αμαλιάδα: «Εάν ο εντολέας έχει αποκρύψει πράγματα»-Τι απαντά η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου

Συνεχώς στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία με μαρτυρίες που αποκαλύπτουν νέα γεγονότα με κοινό παρονομαστή την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου

Το προφίλ της Ειρήνης Μουρτζούκου προσπαθούν να ερμηνεύσουν επιστήμονες ενώ την ίδια στιγμή εκείνη αρνείται κάθε εμπλοκή στους θανάτους των βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαΐα.

Συνεχώς στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία με μαρτυρίες που αποκαλύπτουν νέα γεγονότα με κοινό παρονομαστή την 24χρονη Ειρήνη. Σήμερα, μίλησε η δικηγόρος της 24χρονης Ειρήνης και αναφέρθηκε στην επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ τους.

Τι λέει η δικηγόρος της Ειρήνης

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Weekenders» μίλησε το πρωί του Σαββάτου η δικηγόρος της 24χρονης μητέρας, Βούλα Δημητριάδου, για την υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα.

Όπως είπε, δεν έχει ολοκληρωθεί καμία έρευνα. «Υπάρχουν δύο προκαταρκτικές έρευνες σε εξέλιξη, χωρίς να υπάρχουν συμπεράσματα, για τους θανάτους των δύο παιδιών της εντολέος μου. Το ένα παιδί πέθανε από πνευμονίτιδα, χωρίς να ξέρουμε τι την προκάλεσε. Υπάρχει ένα κενό», υποστήριξε η δικηγόρος.

Όπως είπε η εντολή που έχει είναι να δει «τι έγινε με τα παιδιά» της 24χρονης Ειρήνης. «Οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά του έτσι όπως πρέπει»,

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με την 24χρονη και για όσα ακούγονται για παραίτησή της από την υπόθεση είπε αρχικά ότι δεν είναι εύκολη η επικοινωνία μεταξύ τους. «Εάν ο εντολέας σου σου έχει αποκρύψει πράγματα, εάν διαστρεβλώνονται πράγματα, τότε δεν μπορείς να συνεργαστείς μαζί του», δήλωσε η ίδια.

Η κ. Δημητριάδου δήλωσε χαρακτηριστικά πως περιμένει να διερευνηθούν οι θάνατοι. «Προσπαθούν να συσχετίσουν κάποιους θανάτους βρεφών, επειδή η εντολέας μου ήταν παρούσα», υπογράμμισε και πρόσθεσε πως ανέλαβε την υπόθεση γιατί θέλει και αυτή να διερευνηθούν ενδελεχώς οι θάνατοι.

Αναφορικά με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της 24χρονης Ειρήνης, είπε πως «Δεν συμφωνήσαμε για αυτό. Πρέπει να προστατεύουμε τους εντολείς μας, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν τα λόγια τους».

Τέλος όπως είπε, δεν έχουν γίνει καταγγελίες για τους θανάτους των παιδιών και αν είχαν γίνει «περίεργες» καταγγελίες θα έπρεπε να είχαν ερευνηθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments