Ελλάδα

Βουλιαγμένη: Μαθητές λυκείων στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ της περιοχής-Συνελήφθη ο υπεύθυνος

Βουλιαγμένη: Μαθητές λυκείων στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ της περιοχής-Συνελήφθη ο υπεύθυνος

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν για εξετάσεις σε νοσοκομεία από τους ίδιους τους τους γονείς, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο. Στο σημείο για το περιστατικό κλήθηκε η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικός να συλλαμβάνουν τον υπεύθυνο του κλαμπ. Θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Στο νοσοκομείο κατέληξαν μαθητές από Λύκεια της Αγίας Παρασκευής και της Ανατολικής Αττικής μετά την κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Στο νοσοκομείο κατέληξαν μαθητές από Λύκεια της Αγίας Παρασκευής και της Ανατολικής Αττικής μετά την κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Βουλιαγμένη: Μαθητές λυκείων στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό κλαμπ της περιοχής

Συγκεκριμένα, έφηβοι ηλικίας από 15 έως 17 ετών συμμετείχαν σε σχολική εκδήλωση, που είχαν διοργανώσει τα 15μελή των Λυκείων πληρώνοντας για είσοδο στο νυχτερινό κέντρο 20 ευρώ.

Γύρω στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, οχτώ παιδιά αισθάνθηκαν αδιαθεσία με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τέσσερα περιστατικά, ενώ υπήρχε και ένας ανήλικος, ο οποίος αρνήθηκε τη διακομιδή.

Τα τέσσερα παιδιά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία και συγκεκριμένα, ένα 14χρονο κορίτσι και ένα 15χρονο αγόρι στο ”Παίδων Αγία Σοφία” και δύο 16χρονα κορίτσια στο νοσοκομείο ”Γεώργιος Γεννηματάς”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν για εξετάσεις σε νοσοκομεία από τους ίδιους τους τους γονείς, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Στο σημείο για το περιστατικό κλήθηκε η Άμεση Δράση, με τους αστυνομικός να συλλαμβάνουν τον υπεύθυνο του κλαμπ.

Θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments