Πολιτική

Μητσοτάκης: Η 28η Οκτωβρίου είναι μια διαρκής υπόμνηση του τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα

Μητσοτάκης: Η 28η Οκτωβρίου είναι μια διαρκής υπόμνηση του τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ" ΤΟΥ ΣΚΑΪ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός δεν παραλείπει να τονίσει την προσπάθεια για την πάταξη της ακρίβειας

Με αναφορά στην επέτειο του μεγάλου «ΟΧΙ», ξεκινά την καθιερωμένη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η «28η Οκτωβρίου είναι μια διαρκής υπόμνηση του τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα, ακόμη και όταν έχουμε μπροστά μας το «αδύνατο», ενώ δεν παραλείπει να τονίσει την προσπάθεια για την πάταξη της ακρίβειας, τον παραγωγικό μετασχηματισμό αλλά και την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του κυβερνητικού έργου, ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «αυτήν την περίοδο υλοποιούνται συνολικά 61 στρατηγικές επενδύσεις, ύψους 12,5 δισ. ευρώ», ενώ παράλληλα «αναπτύσσονται χρηματοδοτικά εργαλεία και κίνητρα για εμβληματικές, στρατηγικές και μεγάλες επενδύσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να διοχετευθεί στην αγορά ποσό άνω των 3 δισ. ευρώ την επόμενη τριετία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την πάταξη της ακρίβειας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Συνεχίζουμε την προσπάθεια να περιορίσουμε την επιβάρυνση των νοικοκυριών από την ακρίβεια».

«Η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας, μετά από πρόσκληση της ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, προχωρά σε μείωση από 6% έως 15% της τιμής αρχικά 123 βασικών καταναλωτικών προϊόντων που σταδιακά θα φτάσουν τα 600. Το οργανωμένο λιανεμπόριο ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία μας και το χαιρετίζω. Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, με πιο πολλά προϊόντα», τονίζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments