Αθλητισμός

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γιαζίτσι

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γιαζίτσι

Πηγή Φωτογραφίας: [372928] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα

Απίστευτη ατυχία για τον Γιουσούφ Γιαζιτσί, με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα και με δάκρυα και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και ουσιαστικά τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από την Τρίτη θα προγραμματιστεί το πότε θα υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς και την αποθεραπεία που θα ακολουθήσει, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο Γιαζίτσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην Τρίπολη στο 70ο λεπτό στη θέση του Αποστολόπουλο, φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως στις καθυστερήσεις του ματς χτύπησε μόνος του και σφάδαζε από τον πόνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αποχώρησε αμέσως –αφήνοντας αναγκαστικά την ομάδα με 10 παίκτες- και την ίδια στιγμή συμπαίκτες του όπως ο Γουίλιαν, ο Ρέτσος, αλλά και άλλοι ήταν κοντά και έδιναν και εκείνοι την εντύπωση ότι ανησυχούν ιδιαίτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments