Ελλάδα

Φθιώτιδα: Δωρεάν τα διόδια στην Αγία Τριάδα στο ρεύμα προς Αθήνα μέχρι τα μεσάνυχτα

Φθιώτιδα: Δωρεάν τα διόδια στην Αγία Τριάδα στο ρεύμα προς Αθήνα μέχρι τα μεσάνυχτα

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Σημειωτόν» κινούνται τα οχήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των Θερμοπυλών, στο ρεύμα προς Αθήνα. Πού βρίσκουν καθυστερήσεις οι εκδρομείς του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου.

Δωρεάν θα πραγματοποιείται η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια στην Αγία Τριάδα (Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 17:45 έως τις 00:00, κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, με την παραχωρησιούχο εταιρεία στον ΑΘΕ – Θερμοπύλες.

kinisi-tora-1.jpg

Στο συγκεκριμένο σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ, λόγω των έργων που εξελίσσονται στην Εθνική Οδό Λαμίας – Αθηνών στο 198ο χιλιόμετρο με την ανακατασκευή γέφυρας, με συνέπεια και οι δύο κατευθύνσεις να κινούνται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Υπάρχει, έτσι, ούρα 10 χιλιομέτρων στο σημείο.

LamiaReport.gr: Ουρές χιλιομέτρων έξω από τη Λαμία στην εθνική οδό

Τεράστιος όγκος αυτοκινήτων που έχουν καλύψει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας έχουν σχηματίσει μία ουρά που ξεπερνά τα 10 χιλιόμετρα. Ακόμη και μετά το 208ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης, οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα.

kinisi-tora-2.jpg

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας πως υπάρχει πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν πριν φθάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάσθηκαν περισσότερες από 3 ώρες για να διανύσουν αυτά τα 10 χιλιόμετρα.

Πάντως, οι καθυστερήσεις αναμένεται να ενταθούν ακόμη περισσότερο καθώς βραδιάζει, όπως συμβαίνει συνήθως τέτοιες μέρες.

Παράλληλα, είναι αυξημένη η κίνηση σε σημεία της Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, με έντονα προβλήματα να παρουσιάζονται αυτή την ώρα στη συμβολή της Πατρών – Κορίνθου με την Τριπόλεως μέχρι έως τα διόδια της Κορίνθου.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, αλλά και της Πάχης. Τα επόμενα προβλήματα εντοπίζονται στο ύψος των Μεγάρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments