Πολιτική

Κασσελάκης από Αλεξανδρούπολη: “Τιμούμε το θάρρος των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό”

Κασσελάκης από Αλεξανδρούπολη: “Τιμούμε το θάρρος των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό”

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ/EUROKINISSI)

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Στην Αλεξανδρούπολη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος και παρακολούθησε την παρέλαση, βρέθηκε ανάμεσα στον κόσμο και συμμετείχε ενεργά στην ατμόσφαιρα της γιορτής.

Στάθηκε σε ένα σημείο γεμάτο κόσμο, όπου συνομίλησε με νέους και πολίτες, ανταλλάσσοντας απόψεις και εντυπώσεις.

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη

Στη δήλωση που έκανε ο κ. Κασσελάκης στα μέσα ενημέρωσης τόνισε τη σημασία της εθνικής μνήμης και ενότητας, και δήλωσε:

«Χρόνια μας πολλά, σε αυτήν την πολύ σημαντική ημέρα για την πατρίδα μας. Τιμούμε το θάρρος και την ομοψυχία των Ελλήνων απέναντι στο άρμα του φασισμού, του ναζισμού.

Είναι ένα μήνυμα το οποίο είναι επίκαιρο και σήμερα. Έχουμε υποχρέωση ως Έλληνες να είμαστε σε εγρήγορση ενάντια στον φασισμό, ενάντια στις διακρίσεις, να φέρουμε κοινωνική δικαιοσύνη στην πατρίδα μας και να μπορούμε να γινόμαστε λίγο καλύτεροι Έλληνες κάθε μέρα που ξυπνάμε. Είναι στα χέρια μας.

Το δίκιο πάντα νικά στο τέλος της ημέρας. Είναι ευθύνη του καθενός και της καθεμίας να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Ας αντλήσουμε έμπνευση από την ημέρα και ας είμαστε οι καλύτεροι Έλληνες που μπορούμε να είμαστε από εδώ και πέρα.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments