Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης για το μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας

Κυριάκος Μητσοτάκης για το μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κυριάκος Μητσοτάκης για το μακελειό στο Μαγδεμβούργο: Η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας

"Η Ελλάδα στέκεται σε πλήρη αλληλεγγύη με τον γερμανικό λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σοκαρισμένος δήλωσε σε ανάρτησή του στο «Χ» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το μακελειό στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεβούργο το απόγευμα της Παρασκευής (21/12/20224).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Χ αναφέρει πως είναι «σοκαρισμένος από την τραγική επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Μαγδεμβούργο. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσους επλήγησαν.

Η Ελλάδα στέκεται σε πλήρη αλληλεγγύη με τον γερμανικό λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η βία δεν έχει θέση στις κοινωνίες μας».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα» – Η δήλωση του Όλαφ Σολτς μετά την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά

Με ανάρτηση του στο Χ ο Όλαφ Σολτς έκανε τη πρώτη του δήλωση μετά την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Μαγδεμούρβου που έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 11 ανθρώπους σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί.

«Οι πληροφορίες που έρχονται από το Μαγδεμβούργο υποδηλώνουν ότι συνέβη κάτι κακό. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Στεκόμαστε στο πλευρό σας και τον λαό του Μαγδεμβούργου. Ευχαριστώ τους αφοσιωμένους διασώστες, σε αυτές τις ώρες αγωνίας», ανέφερε χαρκατηριστικά ο Όλαφ Σολτς.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments