Ελλάδα

Αναστολή έργων για το ξενοδοχείο στη Μήλο προανήγγειλε ο Σκυλακάκης

Αναστολή έργων για το ξενοδοχείο στη Μήλο προανήγγειλε ο Σκυλακάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο // Αναστολή έργων για το ξενοδοχείο στη Μήλο προανήγγειλε ο Σκυλακάκης

«Δεν θα μπορεί να χτίζει κανείς σε μέρη που δεν πρέπει», είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Την πρόθεση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να σταματήσει τις εργασίες ανέγερσης πολυτελούς ξενοδοχείου στη διάσημη παραλία Σαρακήνικο της Μήλου μέχρι να ολοκληρωθεί ο τοπικός πολεοδομικός σχεδιασμός, εξέφρασε ο αρμόδιος υπουργός Θεόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (5/2/25) στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA «Buongiorno».

«Θα κάνουμε αναστολή εργασιών μέχρι να ολοκληρωθεί ο τοπικός πολεοδομικός σχεδιασμός» ανέφερε ο υπουργός.

Η αποκάλυψη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών οι οποίες σταματούν άμεσα τα έργα στην περιοχή και ξεκινά έρευνα για το ποιος χορήγησε την οικοδομική άδεια.

«Από τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει αυτή οικοδομική άδεια σε αυτή την περιοχή.

Κινηθήκαμε άμεσα, στείλαμε για έλεγχο την άδεια στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας και στείλαμε εντολή στην ΥΔΟΜ της Μήλου να κάνει διακοπή εργασιών έως ότου ελεγχθεί η άδεια.

Θα κάνουμε αναστολή εργασιών μέχρι να ολοκληρωθεί ο τοπικός πολεοδομικός σχεδιασμός. Όταν ολοκληρωθεί, δεν θα μπορεί να χτίζει κανείς σε μέρη που δεν πρέπει», είπε ο κ. Σκυλακάκης.

Πηγή: pagenews.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments