ΕΝΦΙΑ: Κλείνει την Πέμπτη [20/2] η πλατφόρμα – Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση εκκαθαριστικών
![ΕΝΦΙΑ: Κλείνει την Πέμπτη [20/2] η πλατφόρμα – Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση εκκαθαριστικών](https://cdn.pagenews.gr/wp-content/uploads/2025/01/ENFIA-NEO-1-768x406.jpg)
Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο // ΕΝΦΙΑ: Κλείνει την Πέμπτη [20/2] η πλατφόρμα - Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση εκκαθαριστικών
Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2025 και από την προσεχή Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου κλείνει η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων ή διορθώσεων Ε9.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΑΑΔΕ, ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2025, η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2025 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης – ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2025 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2025
Παράλληλα αναφέρει ότι η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2026 δεν θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, μεταξύ 9:00 και 13:00.
Και τέλος στην σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2024), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
Το σχόλιο σας