EDITOR'S PICK

Τα επώνυμα προϊόντα στην ομορφιά αναζητούν κατά κύριο λόγο οι καταναλωτές στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Τα επώνυμα προϊόντα στην ομορφιά αναζητούν κατά κύριο λόγο οι καταναλωτές στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Τα επώνυμα προϊόντα στην ομορφιά αναζητούν κατά κύριο λόγο οι καταναλωτές στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου η κίνηση παρέμεινε σταθερή αλλά σε χαμηλά επίπεδα. Κατά το δεύτερο μισό, ανέβηκε αισθητά, με μία μικρή πτώση τις τελευταίες ημέρες. Ο Μάιος ξεκίνησε καλά, χωρίς να επηρεάστηκε έντονα από το Πάσχα, ενώ μετά τις πρώτες 10 ημέρες παρουσιάστηκε μια μικρή πτώση με κάποιες έντονες αυξομειώσεις. 

Παρατηρώντας τη μέση επισκεψιμότητα των top e-shops του χώρου το δεύτερο quarter του 2024, η Ελληνική Ένωση Ηλεκτρονικού Εμπορίου GRECA, εξέτασε 19 e-shops για το διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος χαρτογραφώντας την ψηφιακή αγορά στην ομορφιά.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου η κίνηση παρέμεινε σταθερή αλλά σε χαμηλά επίπεδα. Κατά το δεύτερο μισό, ανέβηκε αισθητά, με μία μικρή πτώση τις τελευταίες ημέρες. Ο Μάιος ξεκίνησε καλά, χωρίς να επηρεάστηκε έντονα από το Πάσχα, ενώ μετά τις πρώτες 10 ημέρες παρουσιάστηκε μια μικρή πτώση με κάποιες έντονες αυξομειώσεις. Ο Ιούνιος χαρακτηρίζεται από μία σχετικά σταθερή πορεία χωρίς έντονες μεταπτώσεις, ενώ την καλύτερη πορεία εμφανίζει ο Απρίλιος και οι πρώτες μέρες του Μαΐου.

Το βασικό κοινό στο ηλεκτρονικό εμπόριο για την ομορφιά αποτελείται κατά κύριο λόγο από γυναίκες στον κλάδο, με τις ηλικίες να παρουσιάζουν την ίδια εικόνα με το Q1 και τους 25-44 να έρχονται πρώτοι. Σταθερά, δε, η επισκεψιμότητα έρχεται σε μεγαλύτερο ποσοστό από mobile, με αρκετά μεγάλη διαφορά.

H αγορά καλλυντικών δεν δείχνει σημαντικά σημάδια κόπωσης, παρά τη μικρή υποχώρηση που εμφάνισε το 2020 λόγω της πανδημίας. Ήταν η εποχή που και οι Έλληνες καταναλωτές γνώρισαν την τάση για ομορφιά και αυτοφροντίδα και συνέβαλαν ώστε η παγκόσμια αγορά καλλυντικών να παρουσιάσει μια σχεδόν αδιάκοπη ανάπτυξη από το 2004. Οι δε προβλέψεις της Statista κάνουν λόγο για έσοδα ύψους σχεδόν 129 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2028.

ομορφιά

Το αργανέλαιο της Moroccanoil

Στο ευρύ κοινό συστήθηκε τα τελευταία χρόνια με τη χορηγία της στις διοργανώσεις της Eurovision, με το χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα της. Οι πιο μυημένοι γνωρίζουν την γκάμα των προϊόντων της για την ευεργετική επίδραση του βασικού συστατικού, argan oil. Ο λόγος για τη Moroccanoil η οποία εμφανίζεται στα top searches της συγκεκριμένης κατηγορίας για το διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος 2024.

Η ισραηλινή εταιρεία καλλυντικών με έδρα τη Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 2008 στο Μόντρεαλ από τη Χιλιανο-Καναδή Carmen Tal και τον Ισραηλινό τότε σύζυγό της Ofer Tal. Ξεκίνησε να ειδικεύεται σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών που περιέχουν έλαιο αργκάν και αργότερα επεκτάθηκε στην ομορφιά και σε προϊόντα περιποίησης σώματος.

Η αρχική επιχείρηση στη βάση της Moroccanoil ξεκίνησε από τους Ισραηλινούς αδελφούς Mike και Erik Sabag το 2003, όταν ο Mike, κομμωτής, πειραματίστηκε με τις ιδιότητες του αργανέλαιου, το οποίο τους έφερε η μητέρα τους μετά από ένα ταξίδι στην πατρίδα της, το Μαρόκο. Οι δύο τους άρχισαν να πωλούν το προϊόν σε κομμωτήρια στην περιοχή του Τελ Αβίβ. Από ένα γύρισμα της τύχης, το ζεύγος Tal απέκτησε τα δικαιώματα για την αμερικανική αγορά και προχώρησε στην εξαγορά και μεταφορά της επιχείρησης.

Σήμερα η Moroccanoil είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 85 χώρες παγκοσμίως, παρουσιάζοντας σημαντικές ευκαιρίες διεθνών πωλήσεων για διείσδυση στην αγορά και ανάπτυξη. Τον Σεπτέμβριο του 2024, τα ετήσια έσοδα της Moroccanoil έφτασαν τα 750 εκατ. δολάρια.

Το μέγεθος της αγοράς αργανέλαιου εκτιμήθηκε σε 70,3 εκατομμύρια δολάρια το 2018 και αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 20,7% μέχρι και το 2025. Η εν λόγω αγορά αναμένεται να οδηγηθεί από τις αυξανόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών για φυσικά συστατικά στη θεραπεία των μαλλιών και στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος, όπως επισημαίνει και η Grand View Research. ομορφιά

Στην κορυφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκονται branded προϊόντα, διαχρονικά, λειτουργικά και μέσα στη μόδα

Επώνυμες μάρκες αναζητούν κατά κύριο λόγο οι Έλληνες στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως δείχνουν τα πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Ηλεκτρονικού Εμπορίου GRECA, η οποία εξέτασε 53 και 21 e-shops αντίστοιχα για το διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος χαρτογραφώντας την ψηφιακή αγορά της μόδας και του athleisure στη χώρα μας.

Από τις κλασικές επιλογές των Crocs και των Birkenstock που πρωταγωνιστούν κάθε θερινή σεζόν, μέχρι τα ανερχόμενα αθλητικά παπούτσια On και τα μπουφάν της Helly Hansen, οι καταναλωτές επιδίδονται σε ένα κυνήγι της καλύτερης δυνατής τιμής, ποιότητας και χρόνου παράδοσης στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Και τα e-shops ανταποδίδουν.

Ηλεκτρονικό εμπόριο: Τι αγοράζουν τελικά οι καταναλωτές

Η εικόνα του Απριλίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο χαρακτηρίζεται από αρκετές αυξομειώσεις στη διάρκειά του, με το δεύτερο Σαββατοκύριακο του μήνα να παρουσιάζει την καλύτερη απόδοση για όλο το τρίμηνο. Η κινητικότητα στο τέλος του μήνα εμφανίζεται μειωμένη, όπως και οι πρώτες ημέρες του Μαΐου λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, ενώ η συνέχεια χαρακτηρίστηκε από μία αύξηση και την επισκεψιμότητα να κινείται σε υψηλά επίπεδα μέχρι τα μέσα του μήνα που μειώνεται αισθητά και έπειτα σταθεροποιείται, με τις τελευταίες ημέρες να σημειώνουν πτώση. Ο δε Ιούνιος ξεκίνησε με αρκετά χαμηλό traffic και μικρές αυξομειώσεις στη διάρκειά του.

Το βασικό κοινό στο ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να είναι σταθερά γυναίκες, ενώ ηλικιακά για αυτό το τρίμηνο ξεχωρίζουν οι 25-34 με τις μεγαλύτερες ηλικίες να ακολουθούν. Το mobile συνεχίζει να επικρατεί με διαφορά στο industry, δείχνοντας ότι το mobile experience είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δεν μεταβάλλεται ανά τρίμηνο, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία της GRECA.

Στο επίκεντρο των top επιλογών των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκονται branded προϊόντα, διαχρονικά και λειτουργικά που είναι ταυτόχρονα και μέσα στη μόδα. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εμηνεύσει κανείς πως Crocs, Birkenstock, On, Helly Hansen βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους;

ηλεκτρονικό εμπόριοΤα όμορφα-άσχημα Crocs

Οι Scott Seamans, Lyndon «Duke» Hanson και George Boedecker Jr ίδρυσαν την Crocs το 2002 για να παράγουν και να διανέμουν ένα τσόκαρο, που δεν θα περιλάμβανε ξύλο αλλά θα βασιζόταν σε αφρώδες υλικό. Το πρώτο μοντέλο «The Beach» είχε μεγάλη επιτυχία και η ζήτηση οδήγησε σε ένα rebranding και μια επανατοποθέτηση στην αγορά τρία χρόνια αργότερα, προβάλλοντας τα όμορφα-άσχημα παπούτσια, οδηγώντας την IPO της εταιρείας.

Τον Δεκέμβριο του 2013, το hedge fund SAC Capital Advisors αποκάλυψε ότι κατείχε μερίδιο 5% στην Crocs, μόλις μία ημέρα αφότου ο όμιλος Blackstone δήλωσε ότι θα επένδυε 200 εκατομμύρια δολάρια σε μια προσφορά μετατρέψιμων προνομιούχων μετοχών που θα επέτρεπε στην εταιρεία να αντικαταστήσει τον διευθύνοντα σύμβουλό της και να αγοράσει πίσω μετοχές αξίας 350 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία παρά την οικονομική και ενεργειακή κρίση, κατάφερε να ενισχύσει κι άλλο τα μερίδιά της και να επενδύσει σε αυτό που τελικά την οδήγησε σε μια νέα εποχή, τα social media. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οδήγησε τους πελάτες στην εφαρμογή της για κινητά με την υπόσχεση εκπτώσεων, την οποία ονόμασε Appy Hours.

Η Crocs είναι σταθερά πιο δημοφιλής στη γενιά Z, μια πολυπόθητη δημογραφική ομάδα για κάθε εταιρεία λιανικής πώλησης. Το φθινόπωρο, οι έφηβοι κατέταξαν την Crocs στο Νο. 5 στη λίστα με τις μάρκες υποδημάτων, σύμφωνα με εξαμηνιαία έρευνα της Piper Sandler. Το 2017, ήταν στο νούμερο 38.

ηλεκτρονικό εμπόριοΤα Birkenstock στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Από το 1774, όταν ο τσαγκάρης Γιόχαν Άνταμ Μπίρκενστοκ ίδρυσε μια μικρή εταιρεία στη Φρανκφούρτη, στις όχθες του ποταμού Μάιν, μέχρι το 1963 που βγήκαν στην αγορά τα πρώτα σανδάλια της γερμανικής εταιρείας, ήταν φανερό ότι προτεραιότητα είχε η λειτουργικότητα και όχι τόσο η αισθητική.

Σημασία έχουν κυρίως τα πρακτικά πλεονεκτήματά τους. Τα Birkenstock ανέκαθεν υποστήριζαν δύο πτυχές: τον πρακτικό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα. Χωρίς να νοιάζονται για την ομορφιά.

Έτσι τα Birkenstock εξελίχθηκαν από προϊόν των χίπις σε αγαπημένα υποδήματα των hipster και προκαλούν πλέον το ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτών στον τομέα των ειδών πολυτελείας πολυτελείας. Πριν από τρία χρόνια ο γαλλικός οίκος LVMH, με μάρκες όπως Louis Vuitton και Christian Dior, απέκτησε μερίδιο στην εταιρεία μέσω της εταιρείας ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων L Catterton. Η εκτιμώμενη αξία της Birkenstock εκείνη την εποχή ήταν περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα αποτελέσματα του οικονομικού έτους 2023 για τη γερμανική εταιρεία εδραιώνουν το ιστορικό της ρεκόρ, με την εταιρεία να επιτυγχάνει CAGR 20% στα έσοδα την τελευταία δεκαετία, προσαρμοσμένο περιθώριο μικτού κέρδους άνω του 60% και προσαρμοσμένο περιθώριο EBITDA άνω του 30%. Ακόμη και παρά την αποτυχία της IPO της.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

22.02.2025 | 02:15

Τράπεζα Πειραιώς και ΣΕΓΕ ενισχύουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσω της δράσης «Equall Community Building»

22.02.2025 | 01:46

Υπάρχει αγαπημένο παιδί στην οικογένεια; «Nαι» απαντά η επιστήμη

22.02.2025 | 01:34

Τα 21,7 δισ. ευρώ έφτασαν τα τουριστικά έσοδα του 2024

22.02.2025 | 01:25

Ο 100χρονος μουσικός που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες -Ο πιο ηλικιωμένος άνθρωπος που έβγαλε άλμπουμ

22.02.2025 | 01:11

Αυτή η ευρωπαϊκή πόλη ψηφίστηκε ως η καλύτερη στον κόσμο για περπάτημα και ατέλειωτες βόλτες -Όλη η λίστα

22.02.2025 | 01:10

Ολοκληρώθηκε η σύνοδος κορυφής των Αράβων ηγετών για τη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς να υπάρξει ανακοίνωση

22.02.2025 | 00:44

EuroBasket 2025: Πότε θα διεξαχθεί με παρουσία της Εθνικής Ελλάδας

22.02.2025 | 00:35

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Οι διάλογοι 19χρονου τραυματία με το 112

21.02.2025 | 23:19

Super Κική: «Έχω φτάσει να βγάζω 60.000 ευρώ τον μήνα από τα social media – Πήρα ελικόπτερο για να πάω στη Χίο»

21.02.2025 | 18:00

Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte δεν είναι πια μαζί – Πώς το αποκάλυψε η ηθοποιός

21.02.2025 | 15:22

Τζένη Μπότση για την κόρη της: "Διαφωνώ με όσους λένε ότι ένα παιδί θα σου γεμίσει τη ζωή"

21.02.2025 | 11:42

Βίκυ Κάβουρα: Ντύθηκε πασχαλίτσα αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη της [pic,vid]

20.02.2025 | 23:39

Η Φαίη Σκορδά «αιφνιδίασε» την Βίκυ Παγιατάκη: «Έμαθα ότι παντρεύεσαι»

20.02.2025 | 21:28

Τούνη για τις φήμες χωρισμού της από τον Αλεξάνδρου: Χρειάζομαι λίγο χρόνο, σεβαστείτε τη φάση που βιώνω

20.02.2025 | 20:58

Blake Lively: Ο Justin Baldoni της ζήτησε να έρθει σε οργασμό μπροστά στην κάμερα

20.02.2025 | 20:36

Σοφία Καρβέλα: "Δεν είμαι άρρωστη - Απαντά σε followers μετά τις φωτογραφίες που τη δείχνουν πολύ αδύνατη

21.02.2025 | 21:39

"Καμπανάκι" από τον νέο στρατιωτικό επικεφαλής του ΝΑΤΟ: "Η Ουκρανία δεν θα είναι ο μόνος στόχος του Πούτιν"

21.02.2025 | 19:47

Μακρόν «Βοναπάρτης» θεωρεί «υπαρξιακή απειλή» τη Ρωσία

21.02.2025 | 19:35

Τραμπ: Η Ρωσία κρατά τα χαρτιά για το τέλος του πολέμου

21.02.2025 | 19:24

Βανς: Πώς θα τερματίσουμε τον πόλεμο αν δεν μιλήσουμε τη Ρωσία;

21.02.2025 | 19:16

Κατάρ: 10 δισ. δολάρια στην Ινδία - Eμπορικές σχέσεις πέρα από την ενέργεια

21.02.2025 | 17:46

Το 38% των Τούρκων βλέπουν αρνητικά το ΝΑΤΟ

21.02.2025 | 12:08

Ο Trump δεν θέλει να χαρακτηριστεί η Ρωσία «επιτιθέμενη» στη δήλωση της G7

21.02.2025 | 11:40

Η «έμπνευση» Starmer – Macron για 30.000 στρατιώτες στην Ουκρανία – Θα ζητήσουν την έγκριση Trump

MUST READ

EDITOR'S PICK

Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Το θέμα της συνέντευξης στο podcast που παρουσιάζει η νικήτρια του διαγωνισμού «Germany's Next Top Model» το 2014 Στεφανί Γκίζινγκερ, ήταν η φεμινιστική εξωτερική πολιτική και τα φαινόμενα σεξισμού στον δημόσιο βίο.

21.02.2025 | 00:09

EDITOR'S PICK

Το γρηγορότερο υπερωκεάνιο στην ιστορία θα γίνει ο μεγαλύτερος τεχνητός ύφαλος στον κόσμο

Το SS United States, ένα πλοίο μήκους 304 μέτρων που πέρασε τον Ατλαντικό πιο γρήγορα από κάθε άλλο υπερωκεάνιο στο παρθενικό του ταξίδι το 1952, ρυμουλκείται τώρα στο Μόμπιλ της Αλαμπάμα. Εκεί θα γίνουν οι προγραμματισμένες εργασίες προετοιμασίας, πριν οι αρμόδιοι τελικά το βυθίσουν στον Κόλπο της Φλόριντα.

20.02.2025 | 23:56

EDITOR'S PICK

Το δράμα της Ραντουκάνου: Ξέσπασε σε κλάματα στο γήπεδο όταν είδε εμμονικό θαυμαστή της στις κερκίδες

Η Βρετανίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ το σκορ ήταν 0-2 στο πρώτο σετ του αγώνα της απέναντι στην Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα, στο τουρνουά του Ντουμπάι

20.02.2025 | 01:50

EDITOR'S PICK

Η τρανς αθλήτρια Κέκε Τέλφερ καταγγέλλει «περισσότερη ρητορική μίσους» εναντίον της μετά την ορκωμοσία Τραμπ

Τα όνειρα της Τέλφερ να γίνει Ολυμπιονίκης βρίσκονται- επί του παρόντος- σε αναμονή

20.02.2025 | 01:32

EDITOR'S PICK

Το νέο ντοκιμαντέρ για τους Led Zeppelin αφήνει απ’ έξω την σκοτεινή πλευρά τους

Ξεκινώντας από τα μεταπολεμικά ερείπια του Λονδίνου και του Μπέρμιγχαμ και εξερευνώντας τις πρώτες επιρροές και τις πρώτες περιπέτειες της νεοσύστατης μπάντας, η ταινία μας μεταφέρει από τη γέννηση του συγκροτήματος τον Αύγουστο του 1968, στις πρώτες περιοδείες και στα δύο εξαιρετικά πρώτα άλμπουμ

19.02.2025 | 23:37

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική

Nέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κ. Τασούλας με 160 ψήφους

12.02.2025 | 11:24

Αποχώρησε από την ψηφοφορία για ΠτΔ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πολιτική

Τα νέα βίντεο αλλάζουν τα πολιτικά δεδομένα για τα Τέμπη

12.02.2025 | 06:58

Η κυβέρνηση έχει επιλέξει να κινηθεί προσεκτικά μπροστά στα νέα δεδομένα, που θα μπορούσαν να στηρίξουν τη δική της επιχειρηματολογία

Πολιτική

Ποια ερωτήματα θέτει η αντιπολίτευση για τα Τέμπη

12.02.2025 | 13:08

Σοβαρά ζητήματα για τα βίντεο εγείρει η αντιπολίτευση

Πολιτική

Επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για τα Τέμπη:«Είναι ικανοί για όλα μπροστά στον φόβο να χάσουν την εξουσία»

13.02.2025 | 21:39

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την απόφασή του να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης όταν ολοκληρωθούν τα πορίσματα για τη τραγωδία των Τεμπών

Πολιτική

Μαρινάκης για ανασχηματισμό: Δεν είναι στις προθέσεις του πρωθυπουργού

13.02.2025 | 14:06

«Δεν είναι στις προθέσεις του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός», ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-Νέα Αριστερά: Στον αέρα η προσέγγιση μετά την εκλογή ΠτΔ

13.02.2025 | 12:12

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ

Αυτή η ευρωπαϊκή πόλη ψηφίστηκε ως η καλύτερη στον κόσμο για περπάτημα και ατέλειωτες βόλτες -Όλη η λίστα

Ένας νέος κατάλογος αποκαλύπτει τις πιο... περιπατητικές πόλεις στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας επιλογής, όπου τα πέντε κορυφαία τοπικά αξιοθέατα βρίσκονται όλα σε ακτίνα μισού μιλίου.

Αυτή η ευρωπαϊκή πόλη ψηφίστηκε ως η καλύτερη στον κόσμο για περπάτημα και ατέλειωτες βόλτες-Όλη η λίστα

Guardian: Στο στόχαστρο η WWF - "Διευκολύνει το εμπόριο γούνας της πολικής αρκούδας"

Παρά την απειλούμενη κατάστασή τους, οι πολικές αρκούδες κυνηγιούνται εμπορικά στον Καναδά, τη μόνη χώρα που εξακολουθεί να επιτρέπει την πρακτική αυτή, αφού απαγορεύτηκε από τη Ρωσία, τη Γροιλανδία, τις ΗΠΑ και τη Νορβηγία, όπως αναφέρει ο Guardian

Guardian: Στο στόχαστρο η WWF – “Διευκολύνει το εμπόριο γούνας της πολικής αρκούδας”

Η επικεφαλής ασφαλείας της Meta στηρίζει τη σάρωση κρυπτογραφημένων μηνυμάτων για την προστασία των παιδιών

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης Meta Youth Safety στις Βρυξέλλες αυτή την Τρίτη, η Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Παγκόσμιας Ασφάλειας της Meta, Antigone Davis, μίλησε στο Euronews για το όραμά της σχετικά με τους νόμους για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο.

Η επικεφαλής ασφαλείας της Meta στηρίζει τη σάρωση κρυπτογραφημένων μηνυμάτων για την προστασία των παιδιών

Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Το θέμα της συνέντευξης στο podcast που παρουσιάζει η νικήτρια του διαγωνισμού «Germany's Next Top Model» το 2014 Στεφανί Γκίζινγκερ, ήταν η φεμινιστική εξωτερική πολιτική και τα φαινόμενα σεξισμού στον δημόσιο βίο.

Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Μαρινάκης κατά Φάμελλου: Να μπει όριο στη χυδαιότητα

Κωμικό να παραδίδει μαθήματα διάκρισης εξουσιών

Μαρινάκης κατά Φάμελλου: Να μπει όριο στη χυδαιότητα

Άδωνις Γεωργιάδης: Μήνυση και αγωγή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα Τέμπη [pics,vid]

Κόκκινη γραμμή για εμένα να με εμπλέξει και ποινικά στην τραγωδία

Άδωνις Γεωργιάδης: Μήνυση και αγωγή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα Τέμπη [pics,vid]

Βορίδης για Καρυστιανού: Δεν μπορεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο για τις πολιτικές απόψεις της

Στα Παραπολιτικά 90,1 μίλησε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (20/2) ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση των Τεμπών και τη Μαρία Καρυστιανού

Βορίδης για Καρυστιανού: Δεν μπορεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο για τις πολιτικές απόψεις της

Κυβέρνηση: Καθολική ρήξη με την τοξικότητα

«Δεν είναι πόλωση αυτό το οποίο βλέπουμε. Είναι μία χυδαία τοξικότητα και μία προσπάθεια να βουλιάξει η πολιτική ζωή του τόπου σε έναν βούρκο"

Κυβέρνηση: Καθολική ρήξη με την τοξικότητα