Ιωάννα Τούνη: «Ναι, χώρισα» – Η νέα της ανάρτηση

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ιωάννα Τούνη: «Ναι, χώρισα» - Η νέα της ανάρτηση
Σε μια νέα ανάρτηση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας στα διάφορα δημοσιεύματα για τον χωρισμό τους.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου όμως, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, γράφοντας στο Instagram: «Για να σταματήσει κάπου κι αυτό το κουσκουκάκι… ναι, χώρισα».
Το νέο χόμπι της Ιωάννας Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη πλέον όπως φαίνεται θα μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η γνωστή Influencer, ήρθε στην Αθήνα για μόλις λίγες ώρες, ώστε να πάρει τον γιο της Πάρη και να επιστρέψουν μαζί στην Θεσσαλονίκη.
«Επειδή όλα τα είχε η Μαριορή, ο χορός μας έλειπε! Εγώ να πω σε αυτό το σημείο ότι σε όλο το δημοτικό πήγαινα με το ζόρι χορό-παραδοσιακούς που το σιχαινόμουν και στην Α’ Γυμνασίου γράφτηκα λίγο χιπ χοπ που ήμουν χάλια επίσης. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάει καλύτερα!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.


Το σχόλιο σας