Κόσμος

«Πνίγηκαν» τα Κανάρια Νησιά στην Ισπανία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις: Τα ορμητικά νερά σάρωσαν τα πάντα

«Πνίγηκαν» τα Κανάρια Νησιά στην Ισπανία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις: Τα ορμητικά νερά σάρωσαν τα πάντα

Πηγή Φωτογραφίας: mirror // «Πνίγηκαν» τα Κανάρια Νησιά στην Ισπανία από τις σφοδρές βροχοπτώσεις: Τα ορμητικά νερά σάρωσαν τα πάντα

Δρόμοι έγιναν ποτάμια, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν - 80 άτομα εγκλωβίστηκαν σε σούπερ μάρκετ επειδή δεν μπορούσαν να φτάσουν στα οχήματά τους

Από σφοδρές βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες σε αρκετές περιοχές χτυπήθηκαν τα τελευταία 24ωρα τα Κανάρια Νησιά

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media έχουν καταγράψει την ένταση της κακοκαιρίας με τα ορμητικά νερά να παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους.

Το μεγαλύτερο χτύπημα δέχθηκε η πόλη Τέλντε στα ανατολικά με τα αυτοκίνητα να γίνονται… καρυδότσουφλα λόγω των χειμάρρων που σχηματίστηκαν.

Σε μια περίπτωση, μάλιστα, εγκλωβίστηκαν περίπου 80 άτομα σε ένα σούπερ μάρκετ στην Τενερίφη καθώς δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τα οχήματά τους που είχαν σκεπαστεί από νερό στο υπόγειο πάρκινγκ της επιχείρησης.

Η τοπική κυβέρνηση εξέδωσε συναγερμό για ακραία καιρικά φαινόμενα καλώντας κατοίκους και επισκέπτες να παραμένουν στα σπίτια τους μέχρι να υποχωρήσει η κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η κακοκαιρία με κύριο χαρακτηριστικό τις καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και αύριο Τετάρτη.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments