EDITOR'S PICK

«Είμαι μεγαλοφυΐα»: Η Ρόουζ αποκάλυψε γιατί ο Κάνιε Γουέστ ντύνει τις συντρόφους του με αποκαλυπτικά ρούχα

«Είμαι μεγαλοφυΐα»: Η Ρόουζ αποκάλυψε γιατί ο Κάνιε Γουέστ ντύνει τις συντρόφους του με αποκαλυπτικά ρούχα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Είμαι μεγαλοφυΐα»: Η Άμπερ Ρόουζ αποκάλυψε γιατί ο Κάνιε Γουέστ ντύνει τις συντρόφους του με αποκαλυπτικά ρούχα

Η επί δύο χρόνια σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, το μοντέλο Άμπερ Ρόουζ, μίλησε γιατί ο αμφιλεγόμενος ράπερ θέλει οι σχέσεις του να φοράνε see-through ρούχα. Και ξέρει από πρώτο χέρι.

Ήταν το 2008 όταν η Άμπερ Ρόουζ έκανε την εμφάνισή της στο βίντεο κλιπ «Put On» του Young Jeezy και η ζωή της θα άλλαζε απότομα. Τότε γνώρισε τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος συμμετείχε στο τραγούδι και μια ερωτική σχέση ξεκίνησε ανάμεσά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη . (@epmg.fiji)

Εκείνη την εποχή το 41χρονο μοντέλο θα υπογράψει συμβόλαια με τη Louis Vuitton και το πρακτορείο Ford Models, ωστόσο η σχέση της με τον αμφιλεγόμενο ράπερ ήταν κυρίως επεισοδιακή – και το 2010 ήρθε το τέλος. Η Άμπερ Ρόουζ, άλλωστε, έχει μιλήσει αρκετές φορές για αυτό, όπως και τον έχει κατηγορήσει ότι την αποκάλεσε «πόρνη» και της έκανε bullying σύμφωνα με το in.gr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Και ο Κάνιε Γουέστ δεν έλειψε ούτε από τη νέα της συνέντευξη στο podcast Club Shay Shay. Όταν η Ρόουζ ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy πριν από μερικές εβδομάδες, η 41χρονη απασφάλισε.

«Σίγουρα ο Κάνιε βρίσκεται πίσω από το ντύσιμο της Μπιάνκα. Έκανε το ίδιο σε εμένα και στην Κιμ. Είναι αυτός ο τύπος» είπε η Άμπερ Ρόουζ και συνέχισε: «Θέλει οι άλλοι να ποθούν τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνει. Του αρέσει αυτό».

Και δεν σταμάτησε εκεί. «Θέλει όλοι του οι φίλοι να θέλουν να πηδήξουν τις κοπέλες του. Σε ένα δωμάτιο θέλει οι σύντροφοί του να είναι οι πιο ποθητές».

Όπως είπε, σε αυτή τη θέση είχε βρεθεί και εκείνη πριν από αρκετά χρόνια. «Ήμουν αρκετά νέα και ένιωθα ωραία και cool. Ωστόσο, αν δεις φωτογραφίες μου από τα χρόνια μου με τον Κάνιε, που έβγαινα μόνη μου έξω, η εμφάνισή μου δεν έχει καμία σχέση. Είναι κανονική, όπως μου αρέσει, με τζιν παντελόνια, μπλουζάκια και μεγάλα μπουφάν».

Μάλιστα, θυμήθηκε και ένα περιστατικό με τον Κάνιε, όταν ο ράπερ της ζήτησε να βάλει ένα ρούχο που δεν ήθελε. «Θυμάμαι να κλαίω και να του λέω ότι δεν θέλω να το φορέσω. Και μου απαντούσε ‘δεν καταλαβαίνεις, είναι μόδα αυτό, είμαι μεγαλοφυΐα’».

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments