Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χωρίς Ελ Κααμπί κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ -Η αποστολή των “ερυθρόλευκων”

Ολυμπιακός: Χωρίς Ελ Κααμπί κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ -Η αποστολή των “ερυθρόλευκων”

Πηγή Φωτογραφίας: [376264] EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού

Ένα ακόμη ευρωπαϊκό θαύμα θα ψάξει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (13/3, 19:45, COSMOTE SPORT 4 HD) απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα του με 3-0 στη Νορβηγία και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League.

Στη μάχη αυτή, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην “ερυθρόλευκη” αποστολή για το παιχνίδι με τους Νορβηγούς. Στη διάθεση του Βάσκου επέστρεψε ο Ντάνι Γκαρθία, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Μπάμπης Κωστούλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μάλιστα, η απουσία του Μαροκινού από τις επιλογές του Βάσκου προκάλεσε έκπληξη, αφού ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ελ Κααμπί είναι καλά. Ακόμη, ο 31χρονος συμμετείχε κανονικά στο πρώτο εικοσάλεπτο της προπόνησης την Τετάρτη (12/3), στο διάστημα δηλαδή που ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Όρτα, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Γιάρεμτσουκ.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments