Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Βιτόρια και η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στη Φιορεντίνα

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Βιτόρια και η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στη Φιορεντίνα

Πηγή Φωτογραφίας: [376398] CONFERENCE LEAGUE 2024-2025 / ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΠΑΟ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και το COSMOTE SPORT 3 HD.

Ο Παναθηναίκός δοκιμάζεται κόντρα στη Φιορεντίνα στο “Αρτέμιο Φράνκι” την Πέμπτη (6/3), θέλοντας να κλειδώσει την πρόκριση στη φάση των 8 του Conference League.

Ο μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και το COSMOTE SPORT 3 HD.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Γεντβάι, Ιωαννίδης, Ουναχί, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Φικάι, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Πελίστρι.

Το πιθανότερο είναι να παρατάξει ένα σχήμα με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς στα άκρα της άμυνας, ενώ παρτενέρ του Ίνγκασον θα είναι μάλλον ο Αράο, εκτός κι αν κάνει την έκπληξη με τον ανενεργό λόγω τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα Γέντβαϊ. Στη μεσαία γραμμή η πιθανότερη τριάδα είναι αυτή των Σιώπη, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, ενώ στην επιθετική γραμμή σίγουροι είναι οι Τζούρισιτς, Τετέ, με τον Σφιντέρσκι να είναι το φαβορί αντί του Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Θυμίζουμε πως δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Κώτσιρας και οι ανέτοιμοι Πάλμερ – Μπράουν και Μπακασέτας. Ο τελευταίος πάντως μιας και είναι εκ των αρχηγών, ακολούθησε την αποστολή στην Φλωρεντία.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments