Pagenews.gr / Αθλητισμός / Φύσσας: Με αυξημένες αρμοδιότητες για το σχεδιασμό της νέας σεζόν
Στόχος των διοικούντων της αθηναϊκής ΠΑΕ είναι να μειωθούν στο ελάχιστο τα λάθη και οι άστοχες κινήσεις
Ο ρόλος του Φύσσα αναμένεται να είναι σημαντικός και ο ίδιος, όπως ακούγεται, θα έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προέδρου, αλλά και τη δυνατότητα να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για όλα.
Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε στην Τοσκάνη μαζί με τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο για να δείξει την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα, στη ρεβάνς με την Φιορεντίνα για τους 16 του Conference League, και με την επιστροφή του στην Ελλάδα πήραν σειρά οι “μικροί” του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, ο Τάκης Φύσσας πήγε το Σάββατο και είδε το ματς της Κ16 απέναντι στην Λεβερκούζεν και την Κυριακή παρακολούθησε διά ζώσης τον αγώνα της Κ15 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για να μιλήσει μετά από το ματς στους μικρούς, σε μία κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων του.