Ελλάδα

Πισπιρίγκου: Αναστολή καθηκόντων τριών ιατροδικαστών μετά την διαβίβαση των πρακτικών της δίκης

Πισπιρίγκου: Αναστολή καθηκόντων τριών ιατροδικαστών μετά την διαβίβαση των πρακτικών της δίκης

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Την αναστολή των καθηκόντων των τριών κρατικών ιατροδικαστών που εμπλέκονται στην υπόθεση Πισπιρίγκου αποφάσισε κατά πληροφορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης

Την αναστολή των καθηκόντων των τριών κρατικών ιατροδικαστών που εμπλέκονται στην υπόθεση Πισπιρίγκου αποφάσισε κατά πληροφορίες ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα αποφάσισε την αναστολή καθηκόντων των τριών κρατικών ιατροδικαστών, Χριστίνας Τσάκωνα, Αγγελικής Τσιόλα και Σωκράτη Τσαντίρη για λόγους δημοσίου συμφέροντος μετά την διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνηθούν για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν, σύμφωνα με συγκρατούμενή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν επέστρεψε στο κελί της μετά την καταδίκη της σε δις ισόβια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

Σύμφωνα με τη συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου που μίλησε στον Αlpha, η γυναίκα από την Πάτρα έβριζε τους δικαστές και απειλούσε τους πάντες και τα πάντα.

«Τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι την δίκασαν άδικα για τα παιδιά της. Φώναζε “θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι”» είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου η συγκρατούμενή της.

Κατά την ίδια φώναζε, ακόμα, «να καταδικάσουν εμένα για τα παιδιά μου;» ενώ φέρεται να έβριζε και τις συγκρατούμενες λέγοντας «θα δείτε τι θα πάθετε. Εγώ ήμουν καλή μάνα, είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους».Η γυναίκα που κρατείται στην ίδια φυλακή με την Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ακόμα «εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της».

Κατήγγειλε, τέλος, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Να δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;».Η απόφαση του δικαστηρίου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments