Σκωτία – Ελλάδα: Μαγική η νεανική Εθνική Ελλάδoς έκλεισε θέση στη League A

Πηγή Φωτογραφίας: [376731] UEFA NATIONS LEAGUE 2025 / ΣΚΩΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Η εκπληκτική Εθνική Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάτησε με 3-0 τη Σκωτία στη Γλασκώβη, στη ρεβάνς της ήττας της με 0-1 στο Καραϊσκάκη, με γκολ των Κωνσταντέλια, Καρέτσα, Τζόλη και για πρώτη φορά ανέβηκε στη League A του Nations League.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)
Ο αγώνας άρχισε με τους γηπεδούχους να δείχνουν διάθεση να πιέσουν και να απειλούν σε δύο περιπτώσεις πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν: Ο Τζολάκης είπε «όχι» στον ΜακΤόμινεϊ στο 6′ ενώ στο 8′ ο ίδιος παίκτης σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε.
Από εκεί και πέρα, όμως, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισε να βγαίνει μπροστά και τελικά στο 20′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η Εθνική μας ομάδα βγήκε ωραία μπροστά, ο Καρέτσας έδωσε στον Βαγιαννίδη και αυτός γύρισε ωραία για τον Κωνσταντέλια που πλάσαρε σωστά για το 0-1.
Μόλις 13 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Κωνσταντέλιας έκλεψε και πέρασε ωραία πάσα για τον Τζόλη, ο οποίος πλάσαρε όπως έπρεπε και βρήκε δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3!
Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκόρντον, Ράλστον, Σούταρ, Χάνλεϊ, Ρόμπερτσον (72′ Γουίλσον), Γκίλμουρ (54′ Τίρνεϊ), ΜακΛιν (54′ Φέργκιουσον), Κρίστι (72′ Κόνγουεϊ), ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκιν, Άνταμς (54′ Χερστ).
Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Τζολάκης, Βαγιαννίδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Ζαφείρης, Μουζακίτης (83′ Γαλανόπουλος), Καρέτσας (72′ Μασούρας), Τζόλης (92′ Ρέτσος), Κωνσταντέλιας (72′ Πέλκας), Παυλίδης (83′ Ιωαννίδης).
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας