Πολιτική

Κόντρα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: Σφιχταγκαλιάζετε τον κύριο 13-0-Ας μας πει ο Ανδρουλάκης ποιος τον τραβάει από το πέτο

Κόντρα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: Σφιχταγκαλιάζετε τον κύριο 13-0-Ας μας πει ο Ανδρουλάκης ποιος τον τραβάει από το πέτο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κόντρα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: Σφιχταγκαλιάζετε τον κύριο 13-0-Ας μας πει ο Ανδρουλάκης ποιος τον τραβάει από το πέτο

Ο Νίκος Παππάς, με αφορμή την κατηγορηματική απόρριψη εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκη της πρότασης του Σωκράτη Φάμελλου για κοινή εκλογική κάθοδο του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε ένα αυστηρό σχόλιο προς τη Χαριλάου Τρικούπη.

Στα ύψη έχει ανέβει η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για τον Νίκο Ανδρουλάκη για τα περί εκλογικής συνεργασίας και την άρνηση από πλευράς Χαριλάου Τρικούπη.

Οι δηλώσεις Ν. Παππά που προκάλεσαν την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Παππάς, με αφορμή την κατηγορηματική απόρριψη εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκη της πρότασης του Σωκράτη Φάμελλου για κοινή εκλογική κάθοδο του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ προέβη σε ένα αυστηρό σχόλιο προς τη Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει εδώ και καιρό για την ανάγκη μιας εκλογικής συμμαχίας. Ο κ. Ανδρουλάκης την αρνείται, όπως αρνήθηκε τη συμμαχία μαζί μας όταν υπήρχε η απλή αναλογική. Είναι μια απόφαση για την οποία θα πρέπει να κριθεί», τόνισε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Mega.

«Η διατύπωσή του ότι αν αθροιστούμε θα μειωθούν συνολικά οι δυνάμεις, παραβιάζει την κοινή λογική και τα μαθηματικά. Και επειδή τα παραβιάζει, αισθάνομαι ότι, ενδεχομένως, κάποιος να του άσκησε βέτο», συμπλήρωσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ακόμα ότι «αναδεικνύεται από την άρνηση του ΠΑΣΟΚ να οικοδομήσει συνεργασίες προς τα αριστερά, ότι μόνο η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι καταλύτης για μια τέτοια τύπου προοδευτική αλλαγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε δυνάμεις, οι οποίες είναι προοδευτικές και μπορούν να συνηγορούν σε ένα προοδευτικό πρόγραμμα που να λύνει πέντε βασικά ζητήματα της κοινωνίας».

ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Παραμένουν αμετανόητοι, βυθισμένοι στην τοξικότητα»

«Για άλλη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι παραμένουν αμετανόητοι, βυθισμένοι στην τοξικότητα και στα παιχνίδια του παρασκηνίου», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας δηλώσεις του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Νίκου Παππά.

«Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί μέτωπο μαζί με την κοινωνία, διαμορφώνοντας την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και δίνοντας πολιτική μάχη απέναντι στη ΝΔ», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, στρέφοντας τα «βέλη» της προς την Κουμουνδούρου. «Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του κ. Παππα; Ή τις υιοθετεί; Θα συνεχίσει να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ένας τοξικός υβριστής;», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ας μας πει ο κ. Ανδρουλάκης ποιος τον τραβάει κάθε μέρα από το δεξί πέτο

Για «επίθεση» του ΠΑΣΟΚ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του κόμματος, επισημαίνοντας ότι «η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητάει τη διαγραφή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, χαρακτηρίζοντάς τον υβριστή!».

«Τι είπε αλήθεια ο Νίκος Παππάς; Απάντησε στην φράση Ανδρουλάκη που είπε πως “αν τα κόμματα αθροιστούν, μειώνεται το ακροατήριό τους…”, λέγοντας πως η διατύπωση αυτή “παραβιάζει την κοινή λογική και τα μαθηματικά. Και επειδή τα παραβιάζει, αισθάνομαι ότι, ενδεχομένως, κάποιος να του άσκησε βέτο”», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:

«Αλήθεια είπε ο Νίκος Παππάς. Ας μας πει ο κ. Ανδρουλάκης ποιος τον τραβάει κάθε μέρα από το δεξί πέτο και ας μην ψάχνει δικαιολογίες για την εσωστρέφεια που προκαλείται στο κόμμα του από τις καθημερινές αμφισημίες».

«Ο κ. Φάμελλος ας διδαχθεί από τα παθήματα των προκατόχων του και ας μην σπεύδει να σφιχταγκαλιάσει τον κύριο 13-0», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Φάμελλος ας διδαχθεί από τα παθήματα των προκατόχων του

«Ο κ. Φάμελλος ας διδαχθεί από τα παθήματα των προκατόχων του και ας μην σπεύδει να σφιχταγκαλιάσει τον κύριο 13-0», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκτός και αν κρατάει αυτόν κάποιος από το δεξιό πέτο και τον οδηγεί σε επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη παίζοντας το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας», προσθέτει.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments