Τα σετ: 25-21, 25-17, 20-25, 25-21
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι ερυθρόλευκοι κυπελλούχοι Ελλάδας για 19η φορά [3-1]
![Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι ερυθρόλευκοι κυπελλούχοι Ελλάδας για 19η φορά [3-1]](https://cdn.pagenews.gr/wp-content/uploads/2025/03/6518017-1-768x512.jpg)
Πηγή Φωτογραφίας: [376883] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2024-2025 FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)
Την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ για 19η φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στον τελικό που έγινε στην Άρτα.
Μετά το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ, οι «ερυθρόλευκοι» έβαψαν στα χρώματά τους και το κύπελλο, συνεχίζοντας πλέον με στόχο να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον τελικό, προηγήθηκε με 12-8 και στη συνέχεια κράτησε διαφορά ασφαλείας, παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-21. Οι Πειραιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο σετ και με τα μπλοκ να διαδέχονται το ένα το άλλο έφτασε στο 25-17 κάνοντας το 2-0.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)
Οι «ασπρόμαυροι» έπρεπε να αντιδράσουν και το έκαναν στο τρίτο σετ, στο οποίο πήραν το προβάδισμα από την αρχή, προηγήθηκαν ακόμη και με 17-10 και τελικά με 25-20 μείωσαν σε 2-1 και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν είχε διάθεση να μετατρέψει σε θρίλερ τον τελικό και ανασυντάχθηκε.
Παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα τριών πόντων δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ και με 25-21 έφτασαν στο 3-1 και κατέκτησαν και το κύπελλο Ελλάδας.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας