Ολυμπιακός: Νέος πονοκέφαλος για Μπαρτζώκα ενόψει Άλμπα – Δύο απώλειες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Νέος πονοκέφαλος για Μπαρτζώκα ενόψει Άλμπα - Δύο απώλειες
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (4/4, 21:00) την Άλμπα στο Βερολίνο για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, όμως οι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά σημαντικά προβλήματα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει τη συμμετοχή του Μουστάφα Φαλ, ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο Εβάν Φουρνιέ.
Ο Μουσταφά Φαλ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Πάσχει από θλάση προσθίου βραχιονίου μυός δεξιά και θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για 7-10 μέρες.
Ο Εβάν Φουρνιέ έχει αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη.
Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την πιθανή επιστροφή Μιλουτίνοφ και Βιλντόσα αυτή την εβδομάδα, ενώ εκτός παραμένουν οι Γουόκαπ και Έβανς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας