Με αυτό το κατσαβίδι σκόρπισε τον τρόμο ο 51χρονος στο Κορωπί – Χτύπησε αστυνομικούς και πολίτες

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Με αυτό το κατσαβίδι σκόρπισε τον τρόμο ο 51χρονος στο Κορωπί – Χτύπησε αστυνομικούς και πολίτες
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η φωτογραφία από το κατσαβίδι που χρησιμοποίησε ο 51χρονος δράστης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής τραυμάτισε με κατσαβίδι τρεις αστυνομικούς και δύο πολίτες στο Κορωπί.
Σήμερα τι πρωί διαβιβάστηκε στην εισαγγελία η δικογραφία σε βάρος του 51χρονου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή με δόλο και άλλα αδικήματα.
Σημειώνεται πως λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεται στο ΚΑΤ φρουρούμενος ο 51χρονος, την Παρασκευή θα τον επισκεφτεί ανακριτής, προκειμένου να απολογηθεί.
Την ίδια ώρα αναμένεται να ζητηθεί έκθεση ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
«Έχω χαρτί τρελού και δεν με πειράζει κανείς»
«Τον 51χρονο τον γνωρίζουμε από το 2017. Ήταν ο καθημερινός μας πονοκέφαλος, κάθε ημέρα μας έλεγαν ότι δημιουργούσε προβλήματα. Τσακωνόταν με συναδέλφους και πελάτες χωρίς κανέναν λόγο», είπε ο πρόεδρος του σωματείου Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών.
«Ο άνθρωπος φαινόταν ότι είχε πρόβλημα, δεν είχε ανάγκη να δουλεύει αλλά από ειδικούς να τον βοηθήσουν και να τον προστατεύσουν. Είχαμε απευθυνθεί στον προϊστάμενο της διεύθυνσης λαϊκών αγορών με υπομνήματα», πρόσθεσε.
Όπως είπε στο ΟΡΕΝ «όλα αυτά γινόντουσαν πάνω από πέντε φορές την ημέρα. Ένα πρωινό απείλησε συνάδελφο με μαχαίρι, ήταν εκεί ο αδελφός της, πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε ξύλο με αποτέλεσμα να του κοπεί το αυτί του 51χρονου».
«Εμείς προσπαθούσαμε να τον πιάσουμε με το καλό, αλλά ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας. Στην Αστυνομία όταν ερχόταν και τον έπαιρνε μέσα, έλεγε “έχω χαρτί τρελού και δεν με πειράζει κανείς”.
Τέλος, όπως είπε ο συνάδελφος του 51χρονου: «Είχαμε παρακαλέσει να μην του δίνουν αλκοόλ, γιατί όταν έπινε γινόταν δύο φορές χειρότερος».
Πηγή: pagenews.gr
Το σχόλιο σας