Αθλητισμός

Τρέλα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ! Sold out με την Μπιλμπάο σε λιγότερο από μία ώρα

Τρέλα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ! Sold out με την Μπιλμπάο σε λιγότερο από μία ώρα

Πηγή Φωτογραφίας: [376966] FIBA EUROPE CUP 2024-2025 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΟΛΕ - ΠΑΟΚ (PHOTO: FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE)

Εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα τα εισιτήρια, με την τεράστια ζήτηση του κόσμου να έχει αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του συστήματος, αλλά και της ιστοσελίδας της ΚΑΕ.

Τρέλα επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι και να βιώσει από κοντά τον ιστορικό δεύτερο τελικό με την Μπιλμπάο (23/4, 20:15) για το FIBA Europe Cup. Η διάθεση των εισιτηρίων για τον σπουδαίο αγώνα άρχισε στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (7/4), με τους φίλους των ασπρόμαυρων να εξαντλούν τα “μαγικά χαρτάκια” και να κάνουν sold-out το “Παλατάκι” σε λιγότερο από μία ώρα.

Μάλιστα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης, υπήρξε δυσλειτουργία στο σύστημα και στην ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του και το τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 16 Απριλίου (21:00) την Μπιλμπάο στην Ισπανία στον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup και την Τετάρτη 23 Απριλίου (20:15) θα υποδεχθεί τους Βάσκους στο δεύτερο παιχνίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

“Τα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα το πρωί για τον δεύτερο τελικό ΠΑΟΚ mateco – Bilbao Basket της 23ης Απριλίου 2025, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ σε χρόνο ρεκόρ.

Παραμένουν δεσμευμένες μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης (09/04 στις 16:00) οι θέσεις των κατόχων διαρκείας, οι οποίοι μπορούν ως τότε να αγοράσουν τα αντίστοιχα εισιτήρια OnLine στη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Εάν υπάρξουν διαρκείας που δεν θα διατεθούν, θα βγουν προς πώληση από το απόγευμα της Τετάρτης (09/04), αλλά για αυτό θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Η τεράστια ζήτηση που υπήρξε και τα δεκάδες χιλιάδες αιτήματα για εισιτήρια από όλο τον κόσμο, είχαν ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του συστήματος, αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουν την αγάπη τους για την ομάδα μας και κατανοούμε απόλυτα το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει και την επιθυμία να δουν όλοι από κοντά τον τελικό της 23ης Απριλίου”. 

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments