Ελλάδα

Συγκλονίζει θύμα ληστείας: Τους ρώτησα αν πεινάνε κ’ τους είπα ότι εμείς έχουμε φασολάδα,επειδή νηστεύουμε

Συγκλονίζει θύμα ληστείας: Τους ρώτησα αν πεινάνε κ’ τους είπα ότι εμείς έχουμε φασολάδα,επειδή νηστεύουμε

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Συγκλονίζει θύμα ληστείας: Τους ρώτησα αν πεινάνε κ' τους είπα ότι εμείς έχουμε φασολάδα,επειδή νηστεύουμε

«Με ρώτησε αν έχουμε κάποια σχέση με την εκκλησία και του είπα ότι είμαστε Χριστιανοί και ότι πιστεύουμε πολύ στον Θεό», είπε η Μάρθα Παλατσίδη

Συγκλονίζει η Μάρθα Παλατσίδη που έπεσε θύμα ληστείας μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στον Άλιμο, με την ίδια να περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ως όμηρος. Η ίδια φαίνεται να χειρίστηκε την κατάσταση με απόλυτη ψυχραιμία και ενσυναίσθηση, προσφέροντας στους ληστές μέχρι και φαγητό.

Οι τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία και υπό την απειλή όπλου τούς κρατούσαν ομήρους επί τρεις συνεχόμενες ώρες.

«Για δευτερόλεπτα πέρασε από το μυαλό μας ότι μας κάνουν πλάκα. Όταν μας έβαλαν από ένα όπλο στον καθένα, καταλάβαμε ότι “τελειώσαμε τώρα”. Μας είπε ότι κάποιος φίλος μας τους έστειλε. Ό,τι είχα πάνω μου τους τα έδωσα όλα», είπε η Μάρθα Παλατσίδη, μιλώντας στον ANT1.

«Άρχισαν να μιλάνε πολύ άσχημα στον σύζυγό μου και να τον απειλούν και ταυτόχρονα να ανοίγουν συρτάρια. Έψαχναν για χρηματοκιβώτιο, τούς το έδειξα, γιατί δεν είχαμε κάτι να βάλουμε μέσα».

«Τους ρώτησα αν πεινάνε και τους είπα ότι εμείς έχουμε φασολάδα, επειδή νηστεύουμε. Με ρώτησε αν έχουμε κάποια σχέση με την εκκλησία και του είπα ότι είμαστε Χριστιανοί και ότι πιστεύουμε πολύ στον Θεό. Βγήκε ο ένας από το δωμάτιο με μια τσάντα που ήταν γεμάτη με πράγματα και θυμήθηκα ότι σε αυτή την τσάντα είχα δέσει ένα κομποσκοίνι που έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για εμένα. Του το ζήτησα και μου το έδωσε και άρχισα να κάνω προσευχή ακόμη και για αυτόν», δήλωσε συγκινημένη η σύζυγος του επιχειρηματία.

Τέλος, η γυναίκα αποκάλυψε ότι πριν φύγουν οι ληστές τούς έδωσε μια εικόνα της Παναγίας.

«Πάω και παίρνω την εικόνα που του είχα υποσχεθεί και τη βάζω μπροστά του και έχει μείνει και μου λέει “να την πάρω;” και του λέω “ναι”, αυτή σ’ τη χαρίζω εγώ για να σε βοηθάει η Παναγία. Αυτό που με συγκλόνισε πάρα πολύ, και θεωρώ ότι συνέβη κάτι θαυμαστό στη ζωή μου και στο σπίτι μου, ήταν η απάντησή του γιατί μου λέει “σου υπόσχομαι ότι, αν η Παναγία σου με βοηθήσει, θα έρθω να σου συστηθώ χωρίς μάσκα και θα σου ζητήσω συγγνώμη”», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments