Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Νεκρή 31χρονη που προσέκρουσε σε κολώνα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Νεκρή 31χρονη που προσέκρουσε σε κολώνα
Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Μεσσηνία, καθώς μια 31χρονη οδηγός έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, όταν προσέκρουσε σε κολώνα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tharrosnews.gr η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Μαραθόπολης – Κρυονερίου.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα με κατεύθυνση προς Τραγάνα, για αδιευκρίνιστη αιτία, εξετράπη της πορείας του καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι όπου προσέκρουσε σε κολώνα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων, οι οποίοι απεγκλώβισαν τη γυναίκα, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις της. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έγινε διακομιδή της στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πηγή: pagenews.gr
Το σχόλιο σας